Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині основною причиною звернень до аварійної служби газовиків є витік газу

Відчули запах газу в квартирі – негайно викликайте аварійну службу

АТ Волиньгаз

На Волині основною причиною звернень до аварійної служби газовиків є витік газу

За два місяці цього року аварійні бригади виявили близько 1400 таких проблемних точок у будинках мешканців краю

Лише від початку цього року аварійна служба 104 «Волиньгазу» відреагувала майже на 2 тис викликів від споживачів Волині. В середньому за одну добу АДС отримує понад 30 викликів, йдеться на сайті «Волиньгазу«.

Основною причиною звернень є витоки газу. За два місяці 2020 року аварійні бригади виявили та ліквідували близько 1400  витоків у будинках споживачів  Волинської області та понад 470  – у Луцьку.

Несправність газового обладнання, його самовільне встановлення і ремонт особами, котрі не мають на це права – основні причини, через які відбуваються витоки газу.

«Споживачі блакитного палива часто нехтують елементарними правилами безпеки, а це може призвести до фатальних наслідків. Окрім частих викликів про витоки газу, ще є виклики про пошкодження системи ГРМ та пожежі», - зазначає  начальник АДС АТ «Волиньгаз»  Валентин Киричук. Несправність газового обладнання, його самовільне встановлення і ремонт особами, котрі не мають на це права – основні причини, через які відбуваються витоки газу. 

Бригади «104» постійно  вдосконалюють свої фахові навички в реальних умовах: беруть участь у змаганнях газових аварійних служб, а також у тренувальних навчаннях з іншими службами екстреного реагування.

Якщо ви відчули запах газу у квартирі, потрібно негайно викликати аварійну службу за номером «104», а до прибуття бригади діяти за вказівками  диспетчера.

Telegram Channel