Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
В інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ пацієнтів з підозрою на коронавірус немає

Головне нині – самодисципліна

pixabay.com

В інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ пацієнтів з підозрою на коронавірус немає

Статистика станом на 31 березня

Цими днями Гороховом і районом, у фейсбуці та завдяки джерелу, що в народі жартома називають  бі-бі-сі (баба бабі сказала),  поповзли страшні чутки: начебто, що коронавірусна інфекція дісталася й до цього району. Одні з перших стріл-підозр полетіли в жительку села Сільця. 57-річна  мешканка  цього села  була доставлена в реанімаційне відділення Горохівської ЦРЛ. Однак, що вже підтверджено лабораторно, не з коронавірусом, а зі «своїми» докучливими хворобами, від яких ми щиро бажаємо їй одужати.

Чи ж є нині в інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ хворі, що потребують лікування від коронавірусної інфекції?  Запитала про це в головного лікаря Горохівської ЦРЛ Валерія Коби. Він заспокоїв, що  жодного такого станом на 31 березня немає.

Валерій Коба також повідомив, що головний заклад охорони здоров’я району отримав 200 експрес–тестів на коронавірус, 50 з яких передали Горохівському районному центру первинної медико-санітарної допомоги.

Тож тримаймося! Бережімо одні одних, не дозволяючи  собі зайвий раз вийти з дому! І все ми здолаємо, завдячуючи взаємоповазі і самодисциплінованості. Валерій Коба також повідомив, що головний заклад охорони здоров’я району отримав 200 експрес–тестів на коронавірус, 50 з яких передали Горохівському районному центру первинної медико-санітарної допомоги. 

Telegram Channel