Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Рожищі виявили хвору на коронавірус

Хвора перебувала на контролі у сімейного лікаря

Фото Public Domain Pictures.

У Рожищі виявили хвору на коронавірус

Сьогодні, 6 квітня,  підверджено перший випадок гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19 у Рожищенському районі

Штаб з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації провів невідкладні заходи, щоб запобігти поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 по вулиці Куліша у Рожищі. На даний час встановлено коло контактних осіб, які будуть направлені на медичне обстеження та самоізоляцію.

Після лабораторного підтвердження методом ПЛР-тестування, результати якого отримали 6 квітня, пацієнтку екстрено відправили до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Хвора перебувала на контролі у сімейного лікаря, з 2 квітня була госпіталізована до райлікарні. Після лабораторного підтвердження методом ПЛР-тестування, результати якого отримали 6 квітня, пацієнтку екстрено відправили до Волинської обласної інфекційної лікарні.

Станом на 14 годину в будинку та на прибудинковій території, де проживає жінка, проведені заключні дезінфекційні заходи, повідомляє сайт Рожищенської ЦРЛ, закликаючи мешканців району дотримуватися карантину.

Telegram Channel