Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ґвалтував похресника на  відеокамеру

Фото wz.lviv.ua.

Ґвалтував похресника на відеокамеру

За процесуального керівництва групи прокурорів Київської місцевої прокуратури № 4 слідчі Дніпровського УП ГУ НП України у м. Києві при оперативному супроводженні Департаменту протидії кіберзлочинів Нацполіції повідомили про підозру 28–літньому мешканцю Волині у вчиненні систематичного сексуального насильства над малолітнім хлопчиком та створенні порнографічної продукції за його участі з метою отримання грошей

Підозрюваний, користуючись безпорадним станом 13–річного хлопчика, вступав з ним у статеві зносини та знімав це на відео. Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в інтернет. У ході проведення санкціонованих обшуків за місцем його проживання виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, мобільні телефони із зображеннями порнографічного характеру за участі неповнолітнього. Також під час досудового розслідування встановлено, що потерпілий є похресником підозрюваного.

Створений за участі дитини порноконтент зловмисник продавав іншим особам для розміщення в інтернет.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст. 153, ч. 4 ст. 301 Кримінального кодексу України. За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 4 чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб.

Слідчі та процесуальні дії тривають. Санкція інкримінованих статей передбачає покарання від 10 до 12 років позбавлення волі.

Telegram Channel