Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На весіллі наречений раптом встав з інвалідного візка  і рушив назустріч коханій

В останні хвилини перед церемонією Кевін помітно хвилюється: так хочеться, щоб сюрприз вдався!

Усі фото easyweddings.co.uk.

На весіллі наречений раптом встав з інвалідного візка і рушив назустріч коханій

Особливий випадок Скільки чоловіків обіцяють своїм обраницям дістати зірку з неба!.. Та чи хоч одна отримувала той подарунок?! Кевін Тейлор не обіцяв фантастичних презентів жінці, з якою вирішив поєднати свою долю. Але той сюрприз, який чекав наречену перед церемонією одруження, перевершив усі її сподівання

Зазвичай кажуть: травма розділила його життя на «до» і «після». Мабуть, ці слова стосувались і Кевіна. Але тільки до знайомства з Кім Дідвей. Бо насправді саме їхня зустріч розділила життя чоловіка на «до» і «після», перетворила його з пасивного інваліда, котрий змирився зі своєю долею, на незламного борця, готового здолати будь–які перешкоди заради коханої.

Ще у 2003 році Кевін Тейлор зламав ногу. Здавалось би, нічого страшного: гіпс, реабілітація, тисячі людей після подібних травм не просто ходять — бігають, стрибають, танцюють… Та випадок цього хлопця виявився особливим. Після перелому у нього розвинулась рефлекторна симпатична дистрофія. Лікарі зізнавалися, що з настільки складним протіканням хвороби їм не доводилося стикатися. Принаймні раз на місяць Кевін змушений був лягати у стаціонар, та бажаного ефекту лікування не давало. У 2009–му травмовану ногу медики змушені були ампутувати.

Незважаючи на такі випробування, чоловік намагався не думати про свою нещасливу долю, переконував себе, що могло бути й значно гірше, тож не варто нарікати — потрібно звикати із цим жити. Кевіна часто відвідували й підтримували друзі, вони захоплювалися його витривалістю та оптимізмом, зазначали, що він ніколи ні на що не скаржився.

Кім Дідвей з’явилася у його долі саме тоді, коли він навчився сприймати життя таким, яким воно є. Це була любов з першого погляду. І це була жінка, заради якої хочеться змінити своє життя. «Коли Кевін повернувся з побачення щасливий, із сяючою усмішкою від вуха до вуха, ми не сумнівалися, що вони — чудова пара і що в них усе складеться якнайкраще», — щиро раділи за хлопця друзі. Закохані вирішили одружитися, вони разом складали список гостей, продумували деталі весілля.

Кім Дідвей з’явилася у його долі саме тоді, коли він навчився сприймати життя таким, яким воно є. Це була любов з першого погляду. І це була жінка, заради якої хочеться змінити своє життя.

Дівчину з Техасу не зупиняло те, що її обранець — людина з обмеженими фізичними можливостями, вона зовсім не вважала інвалідний візок нареченого перешкодою для одруження. Проте Кевіну хотілося давати обітницю на шлюбній церемонії, дивлячись у вічі коханій, і здавалося абсолютно неприйнятним робити це сидячи. Тож паралельно зі спільною підготовкою до весілля, яка здебільшого лягла на плечі Кім, він узявся таємно від майбутньої дружини реалізовувати ще й свій план, аби здивувати її приємним сюрпризом. І це йому вдалося!

Кевін Тейлор кілька місяців потайки від своєї обраниці відвідував реабілітологів, проходив курс психотерапії, систематично виконував фізичні вправи, постійно збільшуючи навантаження, він тренувався ходити з протезом, незважаючи на страшенний біль. Його кохання до Кім було настільки сильним, так спонукало наполегливо йти до мети, що чоловікові вдалося здійснити майже неможливе — зміцнити ослаблені хворобою м’язи ніг, заново навчитися ходити і в день свого весілля стати поруч із нареченою.

Ця урочистість запам’яталася не лише молодятам, їхнім рідним та гостям. Відео з церемонії, опубліковане в інтернеті, отримало сотні тисяч уподобань, його неможливо дивитися без сліз.

…Усі гості зібралися, наречений помітно хвилюється, сидячи на візку. Про його сюрприз відомо лише найближчим друзям. І от гамір стихає, звучить музика, батько під руку веде наречену до вівтаря. Кім усміхається, побачивши коханого. Та раптом її очі округляються, у погляді — здивування і захоплення. Ще б пак! Коли священник промовляє звичні у таких випадках слова: «Будь ласка, встаньте», — Кевін встає разом з усіма і прямує до неї! У нареченої по щоках котяться сльози радості, дівчина настільки здивована й розчулена, що не знаходить слів. Втім, не тільки вона — гості також раз по раз витирають очі. Обійми, поцілунки, обітниці, здавалось, були на цьому весіллі особливими, адже їхня щирість підтверджена реальними вчинками. Тож віриться, що почуття Кевіна і Кім витримають усі життєві бурі й негаразди!

Надія АНДРІЙЧУК

Віднині й довіку в горі і радості — разом.
Віднині й довіку в горі і радості — разом.

 

Віддаючи доньку за такого мужнього й наполегливого чоловіка, батько може бути спокійним за її майбутнє.
Віддаючи доньку за такого мужнього й наполегливого чоловіка, батько може бути спокійним за її майбутнє.

 

Telegram Channel