Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Зеленський поговорив з «луцьким» терористом «Плохим»

Прессекретар Президента запевняє, що це він домовився про звільнення трьох заручників.

Фото – скрін з відео Новости Харькова.

Зеленський поговорив з «луцьким» терористом «Плохим»

Завдяки переговорам вдалося звільнити трьох заручників

Президент Володимир Зеленський мав телефонну розмову із чоловіком, який уже 9 годин утримує заручників у Луцьку, трьох людей він відпустив, повідомляє з посиланням на прессекретаря Президента Юлію Мендель Українська правда.

Як розповіла Мендель, саме після розмови Зеленського з Максимом Кривошем той випустив з автобуса трьох заручників. Хоча раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко запевняв, що про звільнення трьох заручників домовився на місці перший заступник глави Національної поліції Євген Коваль.

Реклама Google

«Завдяки розмові президента Володимира Зеленського з чоловіком, який називає себе Максимом «Плохім», який утримує автобус з людьми у Луцьку, троє людей покинули транспортний засіб і зараз перебувають на свободі».

«Завдяки розмові президента Володимира Зеленського з чоловіком, який називає себе Максимом «Плохім», який утримує автобус з людьми у Луцьку, троє людей покинули транспортний засіб і зараз перебувають на свободі. Президент і надалі тримає ситуацію на контролі», – повідомила Мендель журналістам.

Нагадуємо, як розгорталися події:

Telegram Channel