Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Оприлюднили відео, як у Луцьку здався терорист

Максим Кривош чекає силовиків.

Фото – скрін з відео Валерія Пельца.

Оприлюднили відео, як у Луцьку здався терорист

Так і не зрозуміло, навіщо було кидати світлошумову гранату

Луцький громадський активіст Валерій Пельц оприлюднив відео, на якому терорист Максим Кривош вийшов з автобуса і здався правоохоронцям.

Відеозапис лучанин розмістив на своїй сторінці у фейсбуці.

«Відео, як терорист здався. А для чого потім була світлошумова граната і БТР? Так і не ясно...»

«Відео, як терорист здався. А для чого потім була світлошумова граната і БТР? Так і не ясно...» – коментує відео Валерій Пельц.

На відео видно, як чоловік вийшов з автобуса, постояв, розвів руками, потім до нього підійшли троє. Жодних спецпризначенців із спецефектами в цей час не було.

Тим часом управління Служби безпеки України на своїй сторінці у фейсбуці прозвітувало: «Співробітники Центу спеціальних операцій «А» СБУ спільно з Національною поліцією звільнили у Луцьку 13 заручників і затримали озброєного терориста, який захопив у центрі міста рейсовий автобус «Краснилівка-Берестечко» з пасажирами».

Пресслужба СБУ в області пише: «Завдяки спланованій Антитерористичним центром СБУ спецоперації «Бумеранг» правоохоронцям вдалося уникнути жертв серед мирного населення».

Також пресслужба цитує голову СБУ Івана Баканова: «Дякую кожному співробітнику Центру «А» та Антитерористичного центру СБУ, усім правоохоронцям за оперативне реагування і взаємодію. Ваші професійні дії врятували 13 життів. Люди в безпеці і це – найголовніше».

Нагадаємо, лучани аплодували правоохоронцям, які звільнили заручників.

Нагадуємо, як розгорталися події:


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel