Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Сіма Кордунова і Ростислав Кушнірук будуть гостями онлайн-Бандерштату

На відміну від цього фото з фестивального архіву на світлинах-2020 буде малолюдно через онлайн-формат.

Фото bandershtat.org.ua.

Сіма Кордунова і Ростислав Кушнірук будуть гостями онлайн-Бандерштату

Цьогоріч гутірка відбудеться онлайн у студії Суспільного Волині

Цьогоріч вперше за 14 років фестиваль «Бандерштат» відбуватиметься онлайн. Окрім традиційної музичної частини фестивалю у форматі стрімів концертів гуртів, з 6 по 9 серпня організатори також запланували літературні зустрічі і гутірки. Про це інформує Суспільне Волині.

Суспільне Волині долучається до проведення онлайн-гутірки з ветеранами УПА з власної студії у Луцьку. Гостями зустрічі стануть Сіма Кордунова і Ростислав Кушнірук. Свої запитання до учасників гутірки можна ставити на сторінці Суспільного Волині у Facebook та Youtube. 

«Пандемія руйнує чимало планів, але «Бандерштат» відбудеться за будь-яких умов, нехай і в іншій формі. Суспільне Волині підтримує організаторів фесту у прагненні і цього року залучити патріотичну молодь до гутірок. Ми зокрема забезпечимо проведення майже годинної онлайн-зустрічі з ветеранами Української повстанської армії. Щороку борці за незалежність України є почесними гостями і активними учасниками фестивалю українського духу «Бандерштат»: розповідають свою історію, надихають своїм прикладом новітніх героїв, дають мудрі поради юним.  Цьогоріч гутірка відбудеться онлайн у студії Суспільного Волині, модеруватиме її наша ведуча Іванна Заяць, усі охочі зможуть поставити запитання в чаті, коментувати, дискутувати,  і ми думаємо, що буде цікаво. Запрошуємо на гутірку всіх охочих з різних регіонів України 6 серпня, почнемо о 15:00», — каже продюсер філії UA: ВОЛИНЬ Костянтин Лоцман.

6 серпня з 15:00 по 15:50 ця розмова транслюватиметься на телеканалі UA: ВОЛИНЬ, а також на регіональних філіях Суспільного. Стрім онлайн-гутірки також буде доступний на Youtube-сторінці Волинської філії Суспільного. Команда проєкту на Суспільному: модераторка — Іванна Заяць, координатор проєкту — Владислав Зінкевич, режисерка — Іванна Іванюк.

«Цього року «Бандерштат» матиме діджитал-формат. Зібрали десять українських команд: «Беz обмежень», O.Torvald, «Тартак», «Карна», Коzak system та інших», — прокоментував співзасновник фестивалю «Бандерштат» Сергій Мартинюк.

«Цього року «Бандерштат» матиме діджитал-формат. Ми вирішили не переривати чотирнадцятирічної традиції і робити фестиваль онлайн. Зібрали десять українських команд: «Беz обмежень», O.Torvald, «Тартак», «Карна», Коzak system та інших; улаштуємо онлайн-екскурсію Луцьком, у межах фесту малюватимемо великий мурал і запропонуємо багато інших активностей для людей, які цього року не мають змоги приїхати на фестиваль», — прокоментував співзасновник фестивалю «Бандерштат» Сергій Мартинюк.

UA: Радіо Промінь транслюватиме наживо концерти головної сцени фестивалю «Бандерштат-2020». Телеканал UA: КУЛЬТУРА показуватиме виступи хедлайнерів «Бандерштату». 

Telegram Channel