Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Пустив гостя в хату на свою погибель

Немає слів...

Ілюстративне фото rivne.media

Пустив гостя в хату на свою погибель

Повідомлення про раптову смерть 58-літнього жителя села Балашівка Березнівського району, що на Рівненщині, надійшло до правоохоронців минулої неділі о 16-й годині

Слідчо–оперативна група, повідомляє відділ комунікації поліції області, попередньо встановила, що вранці після риболовлі двоє рідних братів повернулися додому і разом з односельцем продовжили чаркування. 50-літній чоловік пішов спати, а між його старшим братом і 53-річним гостем виникла суперечка, в результаті якої численні ножові удари у спину отримав власник будинку. Медики «швидкої» лише констатували смерть чоловіка.

50-літній чоловік пішов спати, а між його старшим братом і 53-річним гостем виникла суперечка, в результаті якої численні ножові удари у спину отримав власник будинку.

Зловмисника затримали. Слідчі Березнівського відділення поліції повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. 4 серпня Березнівський районний суд за вчинення умисного вбивства обрав йому запобіжний захід: задоволено клопотання слідчого — підозрюваного взяли під варту строком на 60 діб у залі суду. До речі, чоловік уже потрапляв у поле зору правоохоронців за зберігання майна, отриманого злочинним шляхом, і приховування злочину. Тепер йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel