Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
За перший рік роботи в Волинському перинатальному центрі народилося 2588 немовлят

Медичний колектив закладу – це понад 350 медиків, професіоналів з усієї України.

Фото з сайту Волинської ОДА.

За перший рік роботи в Волинському перинатальному центрі народилося 2588 немовлят

Волинський обласний перинатальний центр – єдиний заклад в області, де надають повний обсяг допомоги дітям з малою та екстремально малою масою тіла з 500 грамів

12 вересня 2019 року свою роботу розпочав Волинський обласний перинатальний центр – єдиний заклад у Волинській області, де надають високоспеціалізовану перинатальну допомогу. Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації. 11 вересня відбулися урочистості присвячені Дню народження медичного закладу.

11 вересня відбулися урочистості присвячені Дню народження медичного закладу.

 

 Слова привітань та почесну грамоту голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка колективу закладу передав заступник голови ОДА Олександр Троханенко. Також привітала медичний колектив голова обласної ради Ірина Вахович.

«Від імені голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка вітаю ваш заклад із першою річницею. Бажаю вашому колективу міцного здоров’я та процвітання, родинного затишку та благополуччя, – побажав Олександр Троханенко. – Нехай у Центрі буде побільше дитячого сміху та щасливих сімейних пар».

Варто наголосити, що протягом першого року роботи в закладі прийнято 2540 пологів, народилося 2588 немовлят.

Варто наголосити, що протягом першого року роботи в закладі прийнято 2540 пологів, народилося 2588 немовлят, з загальної кількості передчасних було 233, з них 21 дитина народжені з екстремально малою масою тіла (до 1 кілограма). Після лікування у медзакладі, дітки виписані додому в задовільному стані. Окрім цього, у гінекологічному відділенні проведено понад 1000 складних операцій.

Волинський обласний перинатальний центр – єдиний заклад в області, де надають повний обсяг допомоги дітям з малою та екстремально малою масою тіла з 500 грамів. В закладі зосереджене найсучасніше обладнання на суму понад 100 мільйонів гривень. Окрім цього, він є базою для надання комплексу послідовних, доступних, якісних та безпечних послуг від моменту зачаття до народження та реабілітації дітей раннього віку.

 

 

Telegram Channel