Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рятувальники прийшли до школи, щоб подякувати третьокласнику, який врятував друга  від страшної смерті

Юний герой не вихвалявся своїм вчинком!

Фото vl.dsns.gov.ua.

Рятувальники прийшли до школи, щоб подякувати третьокласнику, який врятував друга від страшної смерті

Під час літніх канікул ратнівчанин Марко Сабадаш, не вагаючись, кинувся на допомогу своєму однокласнику Тімі, коли побачив, що той почав тонути у річці Прип’ять

Про свій сміливий вчинок юний волинянин скромно промовчав, але, дізнавшись про це, працівники служби порятунку вирішили знайти юного героя і приїхали до нього у школу.

Реклама Google

Рятувальники висловили подяку учневі 3-А класу Марку Сабадашу за вчасно надану допомогу ровеснику, якому загрожувала загибель на воді.

Зібравши дітей на подвір’ї Ратнівського загальноосвітнього навчального закладу, вони висловили подяку учневі 3-А класу Марку Сабадашу за вчасно надану допомогу ровеснику, якому загрожувала загибель на воді, та відзначили рятівника грамотою й подарунком — футбольним м’ячем.

Але найкращим подарунком, про який однокласники та друзі Марко й Тіма навіть не мріяли, стала екскурсія у пожежну частину. Тут вони «приміряли» на себе професію рятувальника – переглянули і доторкнулися до кожної деталі на спеціальних інструментах пожежних, побули і шоферами авто, яке виїжджає за тривожними викликами, і рятувальниками у захисних шоломах та обладунках.

Нагадаємо, волинський рибалка упіймав щучиху-гігантиху.

Віталія ЛУКАШЕВИЧ.

Telegram Channel