Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Наркобаронесу взяли на гарячому

Сказитися можна!

Фото ua.news.

Наркобаронесу взяли на гарячому

Працівники управління стратегічних розслідувань у Волинській області спільно з правоохоронцями Володимир-Волинського відділу поліції та роти тактично-оперативного реагування управління патрульної поліції Волині за процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури припинили незаконну діяльність учасників організованої групи з чотирьох осіб

Із чітким розподілом ролей та функцій між собою вони налагодили канал надходження та подальший збут особливо небезпечних наркотичних засобів амфетаміну, субутексу у великих обсягах на території області. Зокрема, організаторка задля особистої наживи отримувала поштові посилки із забороненим дурманом, після чого фасувала його та зберігала сама з метою збуту особисто або із залученням інших учасників організованої групи. Ще троє виконавців наперед отримували замовлення та протягом дня реалізовували наркотичні засоби і психотропні речовини на території Волині. Наркобаронесу було затримано на гарячому: жінка перевозила чергову партію наркотичної речовини вагою понад 10 грамів для подальшого збуту.

Організаторка задля особистої наживи отримувала поштові посилки із забороненим дурманом.

Поліцейські провели 8 санкціонованих обшуків за місцем проживання та у транспортних засобах фігурантів у містах Володимирі-Волинському, Нововолинську і селі Льотничому Володимир-Волинського району. У результаті виявлено та вилучено понад 100 тисяч гривень, які злочинне угруповання попередньо отримало за збут наркотичних засобів, згортки та поліетиленові пакети з порошком білого кольору, зовні схожим на наркотик (близько 400 грамів), 96 блістерів таблеток субутекс, мобільні телефони, банківські картки, пристрої для вживання наркотичних речовин, електронні ваги з нашаруванням речовини білого кольору тощо. Попередня вартість вилученого за цінами «чорного» ринку – понад 600 тисяч гривень.

Крім організаторки, затримано і двох виконавців. Ще один оголошений у державний розшук України як особа, яка ухиляється від органів досудового розслідування. Тривають подальші слідчі дії.

Ольга БУЗУЛУК


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel