Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чому в лікарні на Волині скасували доплати медикам

Де обіцяні доплати?

Фото з відкритих джерел.

Чому в лікарні на Волині скасували доплати медикам

Лікарня подала заявку на отримання коштів до Національної служби здоров’я України.

У Рожищенській центральній районній лікарні перевірили факти невиплати надбавки медикам та іншим працівникам медзакладу, які борються з COVID-19.

Як повідомляє управління Держпраці Волині, інспекцію провели через звернення громадян, інформує Суспільне.

Працівники Рожищенської центральної районної лікарні надбавки за роботу з хворими на коронавірус з травня до серпня цього року не отримували. ЦРЛ є госпітальною базою для надання медичної допомоги хворим гострою респіраторною хворобою COVID-19. Працівники Держпраці з'ясували, що Національна служба здоров'я України ще 25 травня уклала договір про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій. Цей договір діяв із 1 до 30 квітня цього року.

Працівники Рожищенської центральної районної лікарні надбавки за роботу з хворими на коронавірус з травня до серпня.

Після цього договір-угоду із Національною службою здоров’я України за програмою медичних гарантій для первинної медичної допомоги волинська лікарня з НСЗУ не поновлювала, що призвело до відсутності виплат.

Як повідомив головний лікар Рожищенської ЦРЛ Віктор Редзій, медичний заклад отримав кошти для виплати доплат медикам лише в квітні цього року, адже тоді був підписаний одноразовий договір.

«Доплату в квітні отримали медичні працівники, які були залучені в лікуванні COVID-19: 31 медичний працівник», – повідомив очільник закладу.

Станом на вересень, за словами Віктора Редзія, лікарня подала заявку на отримання коштів до Національної служби здоров’я України.

 

Реклама Google

 

Читати також: Молодший медичний персонал буде додатково отримувати понад тисячу гривень, лікарі – понад 3 тисячі гривень

Джерело: Суспільне
Telegram Channel