Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Уродженка Каменя-Каширського започаткувала проєкти, мета яких – відтворення історичної справедливості

Збережемо могили наших предків від забуття!

Фото Марини МАРТИНЮК.

Уродженка Каменя-Каширського започаткувала проєкти, мета яких – відтворення історичної справедливості

Осінній день приніс сюрприз і задоволення від спілкування із членами Волинського Товариство польського мистецтва «Барви Рубежів», яке створено в Луцьку у 2012 році

Голова Товариства Георгій Олександрович Ролінгер. Члени правління: Олександр Передрій, Аліна Коваль, Мавгожата Болотін. Займається товариство історичною і культурною діяльністю. Уродженка Каменя- Каширського історик Аліна Коваль започаткувала проєкти «Майдан пам'ятаємо» та «Збережемо могили наших предків від забуття», в рамках яких інспектують і польські поховання в селі Майдан, поблизу Карасина на Камінь-Каширщині.

Аліна Коваль започаткувала проєкти «Майдан пам'ятаємо» та «Збережемо могили наших предків від забуття», в рамках яких інспектують і польські поховання в селі Майдан, поблизу Карасина на Камінь-Каширщині.

«Моя мета участі та співпраці в цих проектах – відтворення історичної справедливості відносно того, що поляків вбили не мої земляки, а НКВДисти», – написала у фейсбуці на сторінці Сошичненської ОТГ староста Карасинського старостинського округу Марина Мартинюк.

Telegram Channel