Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Коронавірус виявлено у 68 жителів Горохівщини

Причиною поширення Covid-19 лікарі вважають недотримання людьми правил карантину, нехтування його елементарними вимогами.

Фото pixabay.com.

Коронавірус виявлено у 68 жителів Горохівщини

Станом на вівторок, 17 листопада, в районі за весь час поширення хвороби зареєстровано 846 хворих із COVID-19. Отож від минулого вівторка лабораторно підтверджено 68 нових випадків коронавірусної інфекції (минулого тижня було 117)

Зі слів завідувачки Горохівського міжрайонного відділу ДУ «Волинський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»  Тетяни Рощини, у Горохівській ЦРЛ, лікарнях Луцька лікується 12  недужих,  187 – амбулаторно під наглядом сімейних лікарів.  

Відомо, що 631 людина одужала. На жаль, на Горохівщині зареєстровано вже 16 летальних випадків (радує, що протягом тижня нікого не втратили), пов’язаних із коронавірусною інфекцією.

На жаль, на Горохівщині зареєстровано вже 16 летальних випадків.

Читайте також на нашому сайті ситуацію про корона вірус в області на 17 листопада – «На Волині за добу 361 нових заражень та 5 смертей».

Хвороба ще лютує в багатьох селах і містах району. Причиною її поширення лікарі вважають недотримання людьми правил карантину, нехтування його елементарними вимогами. 

Реклама Google

Медики в посиленому режимі продовжують відбір біоматеріалу для діагностики хвороби й закликають усіх жителів Горохівщини дотримуватися правил карантинного режиму. Цим кожен вбереже не лише себе, а й здоров’я, можливо, й життя інших людей.  

Читайте також на нашому сайті публікацію «Цьогоріч українці п’ють у 40 разів більше антибіотиків. Чим це загрожує».

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel