Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
20-річний лучанин Семен просить допомоги: «Я ж вірив, що з раком покінчено!»

Молодому хлопцю потрібна фінансова допомога.

Фото volyn.com.ua.

20-річний лучанин Семен просить допомоги: «Я ж вірив, що з раком покінчено!»

Хлопцю призначили курс таблетованої хімії, яка коштує 30 тисяч на місяць

20-річному уродженцю міста Курахово Донецької області Семену Цикорському, який завершив навчання у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій та мешкає разом із дружиною у Луцьку, потрібна допомога небайдужих. 

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив Семен Цикорський.

Реклама Google

Вчора, після отримання результатів КТ мені хотілось вити вовком, потім померти. Я ж вірив, що з раком покінчено! Зізнаюсь, від розпачу я розплакався. Що робити? Хотілось кричати раку «Йди! Я жити хочу!».

Як зазначає хлопець, він пройшов 8 курсів хіміотерапії, 3 з яких йому призначили в Національному інституті раку в Києві. У п’ятницю, 18 вересня, комп’ютерна томографія показала, що його стан погіршився, метастази збільшились на 2 мм. Попереднє КТ показувало в лівій легені 10*9, а стало 12*10мм, у правій легені було 5мм, а вже – 7мм.

Семена Цикорського перевели на таблетовану хімію, яка коштує 30 тисяч на місяць. Її треба пити 3 місяці, а це – 90 тисяч.

«Завдяки вашій допомозі ми назбирали на 2 такі упаковки. Вистачить на місяць. На наступні місяці залишилося зібрати 48 тисяч гривень. Переривати їх пити не можна. Дякую кожному за репости і допомогу», – зазначає хлопець на своїй сторінці у фейсбуці.Як повідомлялося раніше, 10 липня, під час чергової томографії, лікарі виявили у Семена Цикорського метастази у легенях.

«Вчора, після отримання результатів КТ мені хотілось вити вовком, потім померти. Я ж вірив, що з раком покінчено! Зізнаюсь, від розпачу я розплакався. Що робити? Хотілось кричати раку «Йди! Я жити хочу!» Напився валер’янки і зрозумів, що потрібно брати себе в руки. Після того, як медики мене запевнили, що я абсолютно здоровий, я їм повірив. Чемно дотримувався усіх рекомендацій. Три місяці не ходив на роботу, бо лікар заборонив. Сказав, якщо результати КТ будуть гарними, я зможу працювати. На радощах я попередив дирекцію на роботі, що 13 липня уже зможу вийти... І тут такий удар. А коштів зовсім не лишилося...» – ділиться переживаннями молодий чоловік.

З його слів, він і досі вірить, що з Богом у серці можливо все.

Реквізити для допомоги:

Приват Банк – 5168 7573 9485 5334

Альфа Банк – 4102 3212 5045 4831 Ощадбанк – 5167 4901 4461 0962 Monobank – 4441 1144 2143 2913 Отримувач – Цикорський Семен Станіславович.

Будь ласка! Ретельно перевіряйте номер рахунків, а також ПІБ отримувача. На жаль, людська біда – не перепона для шахраїв, які створюють фейкові сторінки у соціальних мережах, замінюючи реальні реквізитні дані на власні. Тому просимо переказувати кошти виключно отримувачу Цикорському Семену Станіславовичу.

Telegram Channel