Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Передплатіть «Цікаву газету на вихідні» – і отримайте один зі 100 подарунків

Волинь-нова

Передплатіть «Цікаву газету на вихідні» – і отримайте один зі 100 подарунків

Серед головних призів — ​порохотяг і мікрохвильова піч

«Пишу вам у важкі часи, коли лютує коронавірусна напасть, хоча у всіх випадках треба бути оптимістом, не падати духом, до всього додавати трішечки гумору. Сама тиждень тому перехворіла, то знайомим казала, що маю «корону» і тепер я «королева»! – цитуємо рядки жительки села Затурці Володимир-Волинського району (донедавна – Локачинського) Волинської області Віти Бобко.

– Ще ж присунула бацили додому і заразила маму. Першого листопада у неї ювілей, а вона лежить із температурою та позитивним ПЛР-тестом. Така печаль. І тут 5 листопада листоноша приносить газету, де у списку переможців серед передплатників річного комплекту ваших видань є і «моя Тамарочка».

 Першого листопада у неї ювілей, а вона лежить із температурою та позитивним ПЛР-тестом. 

 

Вона стала власницею чудового годинника, а минулоріч в аналогічному розіграші їй вручили тепленький плед!!! Ось так ваші колеги підняли їй настрій. Ну що ж у такому разі можу сказати: збираю гроші знову на річну передплату «Газети Волинь» + «Цікавої газети на вихідні», бо ж з вами цікавіше».

Реклама Google

 

Пані Віто, а про місячник «Так ніхто не кохав» забули? Відтепер жителі Волинської області мають унікальну можливість виписати комплектом одразу 3 наші видання і взяти участь аж у 4 розіграшах призів акції «Суперпередплатник». Гарантуємо: буде ще цікавіше! Тож записуйте передплатний індекс: 86772.

Telegram Channel