Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Гарбуз збереже молодість і красу: як зробити з нього скраб вдома

Косметика із грядки

Фото goodhousekeeping.com.

Гарбуз збереже молодість і красу: як зробити з нього скраб вдома

З його допомогою можна позбутися целюліту, розтяжок, інших неприємностей

Скраби для шкіри популярні серед жінок. Їх не обов’язково купувати. Можна й виготовити власноруч –  із гарбуза. Він— знахідка для шкіри, оскільки містить вітамін молодості і краси.

Завдяки унікальному набору корисних речовин, які є у цьому овочі, вдається затримати старіння, наповнити шкіру поживними речовинами. Саме через те маски і скраби з нього користуються популярністю. Нікотинова кислота, яка міститься в них, повертає шкірі свіжий, здоровий вигляд. Тонізуючі властивості мають і вуглеводи гарбуза, а вміст крохмалю пом’якшує її та вибілює пігментні плями.

Завдяки унікальному набору корисних речовин, які є у цьому овочі, вдається затримати старіння, наповнити шкіру поживними речовинами. Саме через те маски і скраби з нього користуються популярністю.

Для приготування скрабу нам потрібно мати: склянку цукру і м’якоті гарбуза, 10 краплин вітаміну Е. Подрібнити овочеву масу в блендері, перемішати з цукром, додати вітамін Е, нанести на шкіру і помасувати 5–7 хвилин. Після цього змити теплою водою, змастити тіло будь-якою олією.

Не зловживайте цією процедурою. Користуватися скрабом можна не частіше одного разу на тиждень. Перед його приготуванням не забудьте перевірити компоненти на переносимість.

Читайте також: Ось така вона — жіноча логіка.

Telegram Channel