Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І на Різдво зими не ждіть

Сніг під ялиночку доведеться купувати?

Фото youtube.com.

І на Різдво зими не ждіть

У народного синоптика Володимира Деркача (на фото) у ці дні – море роботи, але він розповів читачам «Волині», яким буде січень

Саме зараз прогнозист із Каменя-Каширського активно спостерігає за природою, щоб передбачити погоду в нашому краї на увесь рік.

 

 Хоча триватимуть ці дослідження до Різдва (7 січня), він уже нині склав передбачення на перший місяць 2021-го.

Наприкінці січня похолодає, але не надто. Загалом Володимир Деркач стверджує, що погода першого місяця року «гойдатиметься»: від «+» до «–», від дощу до невеликого снігу. 

На початку січня позначка термометра не опускатиметься нижче нуля, трішки примерзати може лише вночі. Наприкінці декади «мінусова» температура очікується і вдень. Друга десятиденка – холодніша, опадів небагато. Вночі постійно невеликий мороз, всередині місяця можливі стрибки до більш низьких показників, але не критичних. Останній відрізок січня також не похвалиться стабільною погодою: початок декади умовно тепліший, морозець вдень траплятиметься лише зрідка. Наприкінці січня похолодає, але не надто.

Загалом Володимир Деркач стверджує, що погода першого місяця року «гойдатиметься»: від «+» до «–», від дощу до невеликого снігу.

Леонід ОЛІЙНИК.

Читати також: Синоптик дав прогноз погоди на лютий, і сказав, коли чекати потепління


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel