Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Навіть Катерина Осадча не встояла перед танцем волинських медиків

Зірки шоу-бізнесу теж визнали: лікарі — головні герої 2020 року.

Фото facebook.com/Svitske.

Навіть Катерина Осадча не встояла перед танцем волинських медиків

І запросила їх у свою програму «Світське життя», де вони «зажигали» разом із Дзідзьо

Працівників комунального закладу «Луцький центр первинної медичної допомоги», які записали на відео антикоронавірусний танець, привітали у передачі про багатих та відомих із ведучою Катериною Осадчою.

«Лебединий танець» медики виконали ще навесні — у квітні, коли пандемія в Україні, зокрема й на Волині, лише починалася. Станцювали і лікарі, і медсестри, й адміністрація закладу.

У ролику було задіяно до 10 працівників. Це ті, хто чергував на блокпостах навколо Луцька та їздив до пацієнтів брати аналізи для ПЛР-дослідження.

Ролик про веселий «антиковідний» танець волинських медиків підкорив інтернет. Тепер їх запросили на програму «Світське життя». Ефір був у суботу, 26 грудня, о 22:15 на телеканалі «1+1».

«Цей танець був символічною підтримкою для тих, хто бореться з СOVІD-19. Усі дуже переживали, тож у такий спосіб вирішили якось заспокоїти людей та підбадьорити», — розповів директор медзакладу Ігор Гнетньов.

У ролику було задіяно до 10 працівників. Це ті, хто чергував на блокпостах навколо Луцька та їздив до пацієнтів брати аналізи для ПЛР–дослідження.

Читати такожПідтримайте кандидата на звання «Людина року» – хірурга з Ковеля Олега САМЧУКА

Після завершення карантину луцькі медики обіцяли випустити повнометражний кліп.

Тетяна МЕЛЬНИК.

Telegram Channel