Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Не виходив з дому і ні з ким не знайомився: на Закарпатті затримали волинянина, який був у розшуку

Переховувався.

Фото zak-insider.com.

Не виходив з дому і ні з ким не знайомився: на Закарпатті затримали волинянина, який був у розшуку

Закарпатські поліцейські отримали орієнтування від колег з Волинської області на раніше судимого зловмисника, який в грудні минулого року вчинив грабіж

Злочин трапився на вокзалі у місті Володимир-Волинський. Там грабіжник вдарив перехожого, забрав у нього телефон та зник з місця злочину. Оперативники встановили особу зловмисника та оскільки останній переховувався від поліції, його оголосили у розшук та розіслали орієнтування по всій Україні.

Нещодавно свалявські оперативники помітили у одному з населених пунктів немісцевого жителя, поведінка якого викликала підозри. Адже з моменту прибуття до області чоловік не виходив з будинку, не заводив нових знайомств та уникав будь-якого спілкування. З’ясувалося, що він розшукується волинськими правоохоронцями за підозрою у вищезгаданому злочині.

 Із моменту прибуття до області чоловік не виходив з будинку, не заводив нових знайомств та уникав будь-якого спілкування. 

Реклама Google

Наразі місцеві поліцейські передали зловмисника колегам з Поліція Волинської області для того, щоб було проведено об’єктивне і якісне досудове розслідування.

Читати також: Судитимуть волинянина, який до смерті забив знайомого і присвоїв собі його документи

Джерело: Zak-insider.com
Telegram Channel