Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Рівненщині рятувальники несли пацієнтку пів кілометра до швидкої

Рятувальникам зателефонували медики. Вони не могли дістатися до будинку 74-річної жінки.

Фото ГУ ДСНС.

На Рівненщині рятувальники несли пацієнтку пів кілометра до швидкої

На Рівненщині рятувальники понад пів кілометра несли жінку на ношах до автомобіля швидкої допомоги. У Службу порятунку зателефонували медики й повідомили, що через переметену дорогу не можуть дістатись на виклик

Інцидент трапився 17 лютого о пів на шосту вечора в Дубенському районі. Рятувальникам зателефонували медики. Вони не могли дістатися до будинку 74-річної жінки, яка проживає у селі Клинці, пише Суспільне.

Рятувальникам зателефонували медики. Вони не могли дістатися до будинку 74-річної жінки, яка проживає у селі Клинці.

«Жінка поступила вечері, після п'ятої години. У неї був абсцес лівої сідниці. Абсцес оглянув хірург. Він вскритий, дренований, на сьогодні назначена перев'язка. Її забрала онучка. Зараз жінці нічого не загрожує, все добре», – уточнив заввідділення анестезіології та інтенсивної терапії Дубенської центральної райлікарні Юрій Клименко.

«Останні два тижні під час негоди дуже часто надходять повідомлення від співробітників медичної допомоги, що вони загрузли під час виїзду на виклик до хворого, що потрібно їх відбуксирувати», – розповідає речник Служби порятунку в області Дмитро Мельник.

Речник додає, що трапляються випадки, коли транспортують людей у лікарню пожежно-рятувальним авто, якщо швидка не може доїхати до пацієнта.

Читайте також: Волинські рятувальники витягнули із замету «швидку» з хворим

Telegram Channel