Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині розпочнуть вакцинувати від коронавірусу чиновників

Колотимуть – чиновникам.

Фото ілюстративне.

На Волині розпочнуть вакцинувати від коронавірусу чиновників

Нині вакцину вкололи 363 медикам краю

Аби не було необхідності утилізовувати вакцину від коронавірусу, Волинська область отримала дозвіл від Міністерства охорони здоров’я на вакцинацію медичних працівників з-поза ковідних госпіталів і чиновників.

Про це 4 березня на брифінгу в ОДА повідомила заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук, інформує ІА Волинські новини.

Вона розповіла, що один флакон вакцини містить 10 доз. Флакон потрібно використати протягом шести годин після відкриття.

«Щоб не було розливу вакцини, яка надто дорого коштує та яка важлива для порятунку життів, ми отримали дозвіл від МОЗ для вакцинації інших медичних працівників або чиновників, у тому числі адміністрацій обласних і районних рад», – сказала вона.

Першого дня кампанії вакцинації від коронавірусу на Волині через помилку було не використано шість доз вакцини.

Як додала, першого дня кампанії вакцинації від коронавірусу на Волині через помилку було не використано шість доз вакцини.

Нагадаємо, 25 лютого Волинь отримала 14 200 доз вакцини від коронавірусу фірми AstraZeneca. Препарати передали шістьом мобільним бригадам.

Лікар-пульмонолог, завідувач інфекційного відділення №2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Олег Яковенко став першим у Волинській області, хто отримав вакцину проти коронавірусної інфекції.

На сьогодні у Волинській області вакцинували вже 363 медики.

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel