Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Коронавірус у Нововолинську: хворих збільшується, але ситуація не критична

Фото з відкритих джерел.

Коронавірус у Нововолинську: хворих збільшується, але ситуація не критична

За минулу добу в шахтарському місті зареєстровано 32 нових випадків захворювань на коронавірус. Це – в два рази більше, ніж попереднього дня

Загалом в Нововолинську для ковідних хворих розгорнуто 83 ліжка. На лікуванні перебуває 53 пацієнти, 8 – у реанімаційному відділенні, один з яких – на штучній вентиляції легень. Щодня кисень доставляється зі Львова.

Учні восьми класів нововолинських шкіл та одна група дитсадка знаходяться на самоізоляції. Захворіло шість педагогів. Та загалом, як підкреслив на черговій пресконференції Нововолинський міський голова Борис Карпус, ситуація цілком контрольована і не критична. При потребі можна буде збільшити ліжкомісця до 101 – го. У місті продовжується вакцинація. Нововолинський центр ПМСД сьогодні  отримав 200 доз вакцини, щеплення якою зроблять ста медикам шахтарського міста. З понеділка працівники НПМСД виїдуть у Іваничі.

При потребі можна буде збільшити ліжкомісця до 101 – го.            

У НКП «Нововолинська центральна міська лікарня» проводить планову підготовку до підписання договорів з НСЗУ, кількість пакетів мають намір збільшити до 19. Разом з тим постало гостро питання про необхідність перекриття найбільшої, семиповерхової будівлі лікарні, де знаходяться хірургічне та інші стаціонарні відділення. Мер запевнив, що до кінця нинішнього року це буде виконано. До слова, сьогодні засідає конкурсна комісія, яка має визначити претендента на директорське крісло НКП «Нововолинська центральна міська лікарня».

Роксолана Вишневич  

Читайте також: На Волині розпочнуть вакцинувати від коронавірусу чиновників

 

Telegram Channel