Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Госпіталізували з крововиливом: Даша Астаф’єва ледь вижила

Даша Астаф'єва.

Фото clutch.

Госпіталізували з крововиливом: Даша Астаф’єва ледь вижила

Артистка 35-річна Даша Астаф'єва розповіла, що минулого тижня вона потрапила в лікарню. Жінка зазначила, що в неї 2 дні болів живіт. Спочатку вона думала, що причиною болі є менструація

Про це акторка розповіла в Instagram, пише gazeta.ua.

«Живіт болів планово, тому, так само планово, я пила знеболюючі засоби. Усі ці 2 дні я провела в справах: зустрічах, зйомках, переговорах, планах, інтерв'ю і збори в перемішку з підготовками. Пила таблетки, які практично не допомагали, і посилалася на те, що втомилася, перенервувала, і ось будуть вихідні, і я відпочину», - зауважила співачка.

Коли я вже змогла ознайомитися з інформацією з цієї теми, я розумію, що це диво. Мені неймовірно пощастило. Не робіть так.

Вона сказала, що вночі біль посилився.

«Продовжуючи пити знеболюючі, на всі вмовляння і прохання я відмовлялася їхати в лікарню. Вранці у мене мали бути 2 важливі зйомки, мені дуже не хотілося підвести людей. Наступне, що я пам'ятаю – коридор лікарні та всі кола пекла, які тільки може пройти людина, яка не в стані пояснити, що з нею і що в неї болить», - розказала Астаф'єва.

Реклама Google

Згодом лікарі діагностували внутрішній крововилив і провели жінці операцію.

Читайте також Волинянка Олена Фіалковська: «За опіку над скаліченим сином одержую від держави... 35 гривень»​.

«Мені пощастило. Я жива. 3 дні тому мені зняли шви. Коли я вже змогла ознайомитися з інформацією з цієї теми, я розумію, що це диво. Мені неймовірно пощастило. Не робіть так. Бережіть себе і тих, хто поруч», - додала артистка.

Telegram Channel