Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинська рада ініціює краще фінансування госпіталю ветеранів війни Нацслужбою здоров’я

Цей медзаклад набув статусу особливо важливого, оскільки там лікують ветеранів АТО.

Фото: Волинський обласний госпіталь ветеранів війни.

Волинська рада ініціює краще фінансування госпіталю ветеранів війни Нацслужбою здоров’я

Про фінансування Волинського обласного госпіталю ветеранів війни, що у Луцьку, йшлося під час прийому громадян головою обласної ради Недопадом. Він зауважив, що планує про це подбати завдяки парламентським слуханням

Лучанка Лариса Франчко під час особистого прийому громадян Григорієм Недопадом, головою Волинської облради, переймалася питаннями щодо фінансового становища медичного закладу. Зокрема йшлося про можливість запровадження програми, яка стосується надання послуг стоматології й протезування на пільгових умовах для певних категорій населення. Як інформує пресслужба Волиньради, Григорій Недопад зазначив, що таких госпіталів, як волинський, залишилося лише 30 і він як голова опікунської ради цієї установи виступає за його розвиток.

«Хочемо організувати парламентські слухання, ...я буду просити підтримати нашу ідею, щоб пакет послуг Національної служби здоров’я для госпіталю був більш розширеним», - наголосив голова обласної ради.

Читайте також: На Волині громада убереглася від підтоплень і займеться облагородженням берегів (Відео. Фото)

«Найближчим часом ми хочемо організувати парламентські слухання, на яких, сподіваюсь, будуть усі волинські народні депутати, і яких я буду просити підтримати нашу ідею, щоб пакет послуг Національної служби здоров’я для госпіталю був більш розширеним. За його рахунок можна було б покращити обладнання, надавати більш якісну допомогу для тих хлопців, які приїжджатимуть в госпіталь на реабілітацію», - наголосив голова обласної ради.

 

 

Telegram Channel