Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Тетяна зарізала чоловіка і поїхала в Єгипет до коханця

Тетяна і Сергій прожили у парі 5 років. Сусіди казали, що це було ідеальне подружжя.

Фото із сайту tsn.ua.

Тетяна зарізала чоловіка і поїхала в Єгипет до коханця

Жителька Рівного у власній квартирі вбила колишнього, тіло сховала у комірчині, дітей покинула на маму, а сама гайнула до коханця в теплі краї. Загиблим виявився відомий у місті перукар-стиліст. Далі стався цілий трагічний ланцюг подій. Із життя згодом пішли батьки убитого. А душогубницю судять уже четвертий рік і ніяк не можуть винести їй вирок

Гучне вбивство сталося в п’ятиповерхівці в самому центрі Рівного чотири роки тому. Після зникнення стиліста забили на сполох його товариші і звернулися до поліції. Правоохоронці вирішили з’ясувати, чи не міг він піти до дружини, з якою не жив уже рік. Двері відчинила теща, яка гляділа дітей подружжя. Поліцейські у помешканні нічого не виявили. Про те, де може перебувати зять Сергій, жінка теж нічого не знала. Але коли полісмени зайшли в комору квартири – жахнулися. Працівник поліції разом із товаришем перукаря побачили чоловічу ногу і одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Труп лежав під полицею в невеличкій комірчині, яку прикривав дитячий візок. Навколо — розкидані речі. Від моменту вбивства минуло півтори доби і вже з’явився запах. Увесь цей час в одній квартирі із мертвим зятем перебувала його теща з малолітніми онуками. Це був лютий 2017-го. Дружина покійного Тетяна повідомила матір, що їй терміново треба поїхати на відпочинок. Поліцейські встановили, що вона вилетіла з аеропорту Бориспіль.

Жінка порішила чоловіка на очах у своїх дітей. Його благання не вбивати чули і сусіди, але поліцію не викликали, бо думали, що це звичайна сімейна сварка. А вони в подружжя траплялися часто.

 Пані Софія (друга зліва) так і не дочекалася справедливого покарання невістці.
Пані Софія (друга зліва) так і не дочекалася справедливого покарання невістці.

 Причиною конфлікту, за версією поліції, могли стати гроші, адже незадовго до того Сергій продав усе своє майно. Говорили, буцімто напередодні трагедії жінка обчистила сейф у перукарні чоловіка. Можливо, він прийшов до дружини з’ясовувати стосунки. Тож головною підозрюваною в кривавій розправі одразу стала Тетяна. Жінку оголосили в міжнародний розшук.

Читайте також: У гімназії познущалися над школярем: його мати прокоментувала інцидент.

Тетяну затримали через місяць в Єгипті під час спроби отримати довідку про розлучення. На той момент вона була вже вагітна. Далі — ​екстрадиція в Україну, звинувачення в тяжкому злочині та арешт. Уже в Рівному жінка розповіла про мотиви вбивства. І це були не гроші, як підозрювало слідство. Казала, що з колишнім мала постійні конфлікти, у експодружжя були напружені стосунки, і в один момент не витримала… й розправилась із чоловіком. У залі суду запевняла, що вбивати не хотіла, мовляв, так вийшло.

Сусіди ж розповідали, що це була зразкова пара. Прожили разом п’ять років, народили двох синів, однак потім почали дуже сваритися — ​і щаслива родина розпалася. Сергій був хорошим і турботливим батьком. Після розлучення приходив до дітей, приносив гроші.

Труп лежав під полицею в невеличкій комірчині, яку прикривав дитячий візок. Навколо — розкидані речі.

Екстрадиціювали Тетяну в травні, коли вона була на сьомому місяці вагітності. Восени народила хлопчика. Після пологів жінку повернули назад в слідчий ізолятор. Там для неї облаштували особливі умови, адже в сізо вона перебувала разом із дитиною. Двох старших хлопчиків забрали на виховання друзі сім’ї.

Мама Сергія хотіла, аби колишню невістку запроторили за грати за вбивство її єдиного сина на довічний термін, бо через неї вона втратила найрідніших. Батько не витримав горя і викинувся з вікна п’ятого поверху. А в матері почалися серйозні проблеми зі здоров’ям.

Нагадаємо, від коронавірусу померла відома уродженка Волині.

Тетяну судять із травня 2017-го. Відбулося понад десять судових засідань, які постійно переносили, бо хворіла то підсудна, то її дитя.

У справі раптом відбувся ще один сенсаційний поворот. У листі до суддів Тетяна попросила залишити її у спокої як мінімум на рік, бо вона — ​знову вагітна.

Як таке можливо, ніхто не знає. Територія слідчого ізолятора огороджена колючим дротом, високі стіни та десятки охоронців, які стежать за кожним кроком арештантів. Виходить, для Тетяни зробили виняток? Вона перебувала у статусі обвинуваченої і права на тривалі побачення не мала. Від кого завагітніла за ґратами — ​загадка.

Щоб з’ясувати, як сталося таке тюремне диво, в сізо провели навіть службову перевірку. Але це нічого не дало. Із ким мала зв’язок, сама Тетяна теж не зізналася. Щоправда, за неофіційною версією, вона могла мати побачення з одним із кримінальних авторитетів.

Через вагітність і народження дітей суд над Тетяною затягнувся на чотири роки. Є ймовірність, що із комфортної камери ізолятора вона одразу вийде на волю, бо потрапила туди ще в час сумнозвісного закону Савченко і їй рахували рік за два. Ба більше, підсудна навмисно затягувала розгляд справи.

Найбільше цього боялась її колишня свекруха. Вона хотіла, аби невістка, яка позбавила життя її єдиного сина, понесла заслужене покарання.

У листопаді 2020-го матір Сергія знайшли у квартирі неживою. Пані Софія померла від пневмонії та серцевої недостатності. Жінка була потерпілою у справі. Вона, бідолашна, так і не дочекалася вироку для невістки, яка принесла біду в її сім’ю.

Олена БОРИСОВА.

Telegram Channel