Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Володимирі після Великодня муніципальні вартові почнуть штрафувати  за неправильне паркування

«Ми хочемо зробити з муніципальної варти міцну структуру».

Фото Офіційний сайт Володимира-Волинського.

У Володимирі після Великодня муніципальні вартові почнуть штрафувати за неправильне паркування

Наразі вони навчаються правильно складати протоколи, готуються до новосілля і мріють про автомобіль

Про це в ході зустрічі із журналістами розповів міський голова Володимира-Волинського Ігор Пальонка, інформує офіційний сайт міста.

Реклама Google

Мер, зокрема, зазначив: «Наразі вони (муніципальна варта – РЕД.) поки що рознесли попередження про штрафи за паркування, але самі штрафи, я думаю, ми будемо починати впроваджувати після Великодня. Вже відчутно невелику, але все таки ефективність у тому, що муніципали роблять обхід міста і дають усні попередження щодо необхідності прибирання території – знаю про такі випадки, і це вже, погодьтесь, також плюс.

Ведемо перемовини з народним депутатом, щоб по соцеконому придбати муніципальній варті автомобіль

Ми хочемо зробити з муніципальної варти міцну структуру. Наразі також розглядаємо, де буде облаштований їхній пункт – маємо на увазі приміщення зарічанської сільської ради, де зараз вже дисколується офіцер громади. Ті працівники, які зараз охороняють міську раду, також перейдуть на вулиці міста – благоустрій, паркування, контроль за порядком та інші заходи.

Читайте також у нас: Волинська майстриня перемогла на конкурсі «Україна єдина»​.

Ведемо перемовини з народним депутатом, щоб по соцеконому придбати муніципальній варті автомобіль, бо для вирішення багатьох службових завдань важлива мобільність та оперативність», - сказав пан Пальонка.

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського.
Telegram Channel