Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Тіна Кароль підкорює Казахстан

Що ж, і талановита, і вродлива, і з позицією. Словом, розумниця!

Фото із сайту stars.clutch.net.ua.

Тіна Кароль підкорює Казахстан

Нещодавно вона відвідала Алмати, де презентувала свій новий альбом «Красиво». Пісні Кароль мають величезну популярність у цій країні

Під час перебування в Казахстані українка дала кілька інтерв’ю, в яких відверто розповіла і про творчість та особисте, і про те, чому не їздить на гастролі в Росію.

Про річницю весілля і покійного чоловіка

«Біль — фантомний. Він ніколи не мине, завжди буде зі мною», — сказала вона про втрату чоловіка. Кароль також зазначила, що потроху стала оживати і з роками зрозуміла, що хоче «розквітнути».

Читайте також: Покусали ґедзі: у популярного ведучого Дмитра Комарова після візиту на Полісся розпухло обличчя.

Про другу дитину

Тіна Кароль мріє народити ще раз і сподівається, це буде дівчинка: «Хотілося б. Я думаю, як для себе організувати це питання».

Про гроші, заробіток і чорний день

«Я — як запаслива єврейська мама… — зізналася Тіна. — У мене був чорний день і не було нічого. Я навіть поклала порожнє портмоне у певне місце і знала, що там нема нічого, і моє завдання було — примножити, щоб усе було і на чорний день вистачило».

Чому артисти мають жити в своїй країні, а не за кордоном

«Хочеться, щоб артисти затримувалися в Україні, залишалися… Це не про політику, це інфлюенс людям, які живуть тут і тепер. Коли поруч із ними живуть справжні зірки… вони їх вражають і надихають», — вважає Тіна.

Чому не їздить на гастролі в Росію

Кароль пов’язує виступи в РФ із самоідентифікацією. За словами співачки, їй, як українській артистці, не потрібні «посередники», натякнула вона на російську сцену. «Я співачка з України, приїхала до Казахстану. Ми не їздимо до Росії, хоча у мене багато там шанувальників. Ви чекаєте на нас, і ми чекаємо на вас, тому що ми знаємо свою самоідентифікацію».

Лія ЛІС.

Telegram Channel