Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що одягнути на пляж, щоб бути красивою

Фото із сайту lady.tochka.net.

Що одягнути на пляж, щоб бути красивою

Аби купальник на фігурі виглядав ідеально, недостатньо підібрати його за розміром. Він має підкреслювати і ваші форми, стверджує український стиліст Олена Мудренко

Тип «груша» – найпоширеніший, притаманний жінкам з вузькими тендітними плечима, чіткою лінією талії і пишними стегнами. Таким добре підходять купальники з рюшами, яскравими акцентами і декором на бюсті. Їм можна вибирати топ–бандо з фактурної тканини, яка додасть об’єму у верхній частині.

Стилісти радять жінкам із такими формами одягати низ роздільного купальника із завищеною талією та бра-шторки, а в цільних моделях придивитися до варіантів з V–подібним вирізом.

«Перевернутий трикутник» — широкі плечі, пишні груди і вузькі стегна. Стилісти радять жінкам із такими формами одягати низ роздільного купальника із завищеною талією та бра-шторки, а в цільних моделях придивитися до варіантів з V–подібним вирізом.

Реклама Google

«Прямокутник». Такий тип характеризується невираженою талією. Тому слід зробити її з допомогою пояса, принтів або верху-бандо. Це візуально буде збільшувати груди. Рекомендується взяти і трусики із завищеною талією, принтами чи поясом.

Telegram Channel