Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Гідроізоляційний матеріал Polimin: властивості та особливості застосування

Виробник гарантує баланс якості з хорошою ціною.

Фото «Polimin»

Гідроізоляційний матеріал Polimin: властивості та особливості застосування

Під час будівництва та ремонту певні елементи споруди або конструкції піддаються захисній обробці

Найчастіше обробка має гідроізоляційний характер, тобто створюється захист від води й вологи.

Ефективними рішеннями є пропозиції від компанії «Polimin». Важливою частиною асортименту вважаються гідроізоляційні суміші, призначені для обробки поверхонь зі створенням захисного шару.

Матеріал наноситься на бетонні та оштукатурені основи. Найчастіше використовують суміш GI-1, яка відрізняється універсальним підходом, високою якістю і простотою обробки. Майстри успішно використовують цю суміш для роботи з душовими та ванними кімнатами, підвалами та фундаментами.

Внаслідок морозостійкості суміш GI-1 може застосовуватися для гідроізоляції зливових каналізацій або зовнішніх конструкцій. Але ці характеристики й переваги будуть діяти тільки за умови правильної підготовки суміші та правильного її нанесення на поверхню.

Переваги матеріалу

Основні плюси позначаються наступним чином:

  • Відсутність усадки.

  • Ідеальна пластичність.

  • Зручність в роботі.

  • Висока адгезія.

У складі застосовуються тільки екологічно чисті матеріали.

Вона витримує значний тиск: 5 м вод. ст.

Виробник гарантує ще й баланс якості з хорошою ціною. Будь-яка обрана гідроізоляція «Полімін» дозволить заощадити, але при цьому отримати якісний результат в роботі. Пропозиція відповідає міжнародному нормативу EN 14091.

 

Правила та алгоритм роботи з розчином

Перший етап – це підготовка. Якщо в якості основи буде свіжий бетон, то на його витримку потрібно витратити 6 місяців. Якщо це стяжка, тоді 28 днів.

Старі споруди та конструкції слід ретельно оглянути на предмет наявності грибків, цвілі або пошкоджень. Всі проблеми слід виправити та сформувати якісну основу для обробки.

Кутові стики герметизуються стрічкою з використанням спеціального клею.

Другий етап – приготування розчину. Перш ніж створювати готову рідину для роботи суміш встановлюють в приміщення на 1 добу з температурним діапазоном від 15 до 20° C. Пропорції змішування вказані виробником на упакуванні. Суміш виливають в місткість і додають воду, після чого відбувається перемішування протягом 5 хвилин з використанням низьких обертів міксера.

Третій етап – нанесення. Укладання виконується перпендикулярно з використанням двох шарів. Температурний режим суворо регламентований – від 10 до 30° C. Після нанесення першого шару повинно пройти 12 годин, щоб сформувати другий шар.

Четвертий етап – догляд. Наступні три доби оброблювану поверхню потрібно захистити від протягів, різких температурних перепадів та впливу сонячних променів.

Де купити гідроізоляційний матеріал?

Компанія «Polimin» є частиною «FOMALGAUT GROUP» та пропонує на вибір велику кількість гідроізоляційних й інших будівельних матеріалів. Допомогу щодо підбору нададуть менеджери та співробітники компанії, з огляду на запити клієнтів і необхідні технічні параметри. Замовлення доставляються по всіх регіонах України будь-яким транспортним перевізником.

Telegram Channel