Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Дороги на Волині чекають ремонту вже 20 літ (Фото)

Ні «швидкі» не доїжджають, ні шкільні автобуси не ходять.

Фото з фейсбук-сторінки Юрія Фінінковського.

Дороги на Волині чекають ремонту вже 20 літ (Фото)

Автобуси через ями і вибоїни не можуть курсувати, а «швидкі», поспішаючи до хворих, часто виходять із ладу. Про біди місцевих жителів написав у листі до голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка та начальниці Служби місцевих автомобільних доріг області Оксани Грицюк очільник Рівненської громади Юрій Фініковський

Йдеться про дорогу місцевого значення від Забужжя до села Рогові Смоляри протяжністю майже 12 кілометрів та про 5 кілометрів шляху між селами Столинські Смоляри – Рогові Смоляри. Зі слів Юрія Фініковського, їхній стан настільки аварійний, що ледь проїжджає шкільний автобус, а перевізники відмовляються обслуговувати селян.

Адже шляхи знаходяться на балансі служби місцевих автомобільних доріг, і сільська рада ніяк не може вплинути на їхній стан.

Ремонтні роботи тут не проводили більше 20 років. Адже шляхи знаходяться на балансі служби місцевих автомобільних доріг, і сільська рада ніяк не може вплинути на їхній стан.

«З цього приводу ми неодноразово надсилали листи, під час зустрічей із керівництвом району, профільними відомствами порушували питання про передачу згаданих доріг на баланс громади із відповідним фінансуванням, аби самим їх обслуговувати», – зазначає Юрій Фініковський.

Марія КАЩУК

Telegram Channel