Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Б’ємо  по кривавому путіну і гранатобузом!

Смерть москалям!

Фото volyn.com.ua.

Б’ємо по кривавому путіну і гранатобузом!

Відгадайте, що ми заховали – і виграйте кошти для армії

Пропонуємо зіграти в нашій інтелектуальній вікторині, завдяки якій ви можете зробити добру справу. Адже призом для переможця тижневого конкурсу стануть кошти (і від «Волині–нової», і від «Цікавої газети на вихідні»), які ми перерахуємо на допомогу українській армії, вказавши ваше ім’я як волонтера–благодійника…

«Гранатобуз із секретом-3»

Більшість, почувши назву захованого нами предмета, згадає одразу народну казку, а дехто, глянувши на емблему відомої мережі, яка позичила цю казкову назву, побачить й політичну силу одного з народних депутатів–динозаврів.

Також цей предмет асоціюється з бабусиним внеском у перемогу українських воїнів над путінською ордою. До речі, один із головних героїв казки — улюблений персонаж Мордору. А сама мережа — частина великої групи компаній із нетеплою назвою, яка уже кілька років, як дала відкоша будь–яким російським товарам — і матеріальним, і духовним.

А ще близький родич захованого нами предмета асоціюється з дуелями.

Що ми заховали у гранатобузі?

Кошти ми перерахуємо на допомогу українській армії і вкажемо ваше ім’я як волонтера-благодійника…

Слово–відповідь треба надіслати до 2 квітня (включно) тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775, обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «Гранатомет» (Галина Гармата)). Цей номер і братиме участь у щотижневому жеребкуванні при розіграші призових волонтерських 200 гривень (100 — від «Волині–нової» і 100 — від «Цікавої газети на вихідні»), якщо правильних відповідей буде більше, як одна.

Смерть путіну!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також у нас: «На честь українських стрибунок у Белграді двічі піднімався прапор України (Відео)​».

Telegram Channel