Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Замість весільних подарунків — пожертви на підтримку України

Уміння не забувати про чужі біль і горе навіть у свої найщасливіші моменти Бруклін та Нікола, без сумніву, перейняли від батьків, адже і Бекхеми, і Пельтци займають проукраїнську позицію та ініціювали збір коштів для наших співвітчизників.

Фото із сайту viva.ua.

Замість весільних подарунків — пожертви на підтримку України

Старший син футболіста Девіда Бекхема, 23–річний Бруклін, та донька американського мільярдера Нельсона Пельтца, 27–літня актриса й модель Нікола, оголосили про свої заручини ще в липні 2020 року. Проте закохані мріяли зіграти пишне весілля, що на той час було неможливим у зв’язку з карантинними обмеженнями через пандемію COVID-19, тому церемонію одруження пара перенесла на 2022–й

І ось минулих вихідних подія року, як називають весілля Брукліна і Ніколи, відбулася в сімейному маєтку Пельтців на березі океану у Палм–Біч. Серед численних гостей було багато знаменитостей, зокрема двоє колишніх колег Вікторії Бекхем із групи Spice Girls, Серена та Венус Вільямс, Єва Лонгорія, шеф–кухар Гордон Рамзі, співак Марк Ентоні, а також режисери Майкл Бей і Найт Шьямалан (саме в нього у фільмі «Аватар» знімалася Нікола Пельтц кілька років тому).

Урочистість вражала розкішшю і грандіозністю, адже обійшлася у суму близько 3 мільйонів доларів. Однак фотографій у соцмережах практично не публікували. Гостей також просили не знімати дійство на мобільні телефони, оскільки світлини обіцяли показати у журналі Vogue.

Подружжя Бекхемів співпрацювало з гуманітарним агентством Care, на рахунок якого гості зіркового весілля й робили пожертвування, щоб допомогти жінкам, дітям та літнім людям в Україні.

Напевно, у нинішні тривожні часи ця подія прослизнула б мимо нашої уваги, якби не її доброчинна складова: молодята попросили замість весільних подарунків зробити благодійний внесок на підтримку України, яка мужньо протистоїть російській агресії. На цьому також наголосив батько нареченої, Нельсон Пельтц, у своїй весільній промові. Опублікувавши у мережі Instagram фото з татом, Нікола додала підпис: «Дякую за найпрекрасніші дні у моєму житті. Ти — вітер під моїми крилами!».

За даними ЗМІ, молоде подружжя Бекхемів співпрацювало з гуманітарним агентством Care, на рахунок якого гості зіркового весілля й робили пожертвування, щоб допомогти жінкам, дітям та літнім людям в Україні. Ця благодійна організація займається наданням найнеобхіднішої невідкладної підтримки, зокрема постачає продукти харчування, воду, гігієнічні набори, а також пропонує психосоціальну та фінансову допомогу. Як повідомляє видання Vogue, яке ексклюзивно висвітлювало весільну церемонію, батьки нареченої, модель Клаудія Хеффнер та мільярдер–бізнесмен Нельсон, також зробили «значні пожертвування для України».

Надія АНДРІЙЧУК.
За матеріалами viva.ua, apostrophe.ua, elle.ua.

Читайте також: У Луцьку 81-річна переселенка з Києва допомагає захисникам України (Відео).

Реклама Google

Telegram Channel