Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
У які дні сняться пророчі сни

А суботній сон може справдитися вже до обіду…

Фотоколаж із сайту 7snov.com.ua.

У які дні сняться пророчі сни

І хоч значення сновидінь, так само, як і астрологія, тарологія, нумерологія, ворожіння, віщування, мольфарство, екстрасенсорика — не є науками, а передбачення не завжди справджуються на 100%, проте в нашого народу склалися усталені поняття, що «обійми Морфея» підказують нам недалеке майбутнє

Спробуємо пройтися по кожному з днів.

  •  У ніч з неділі на понеділок, вважається, сняться порожні сни. Емоцій та переживань у них може бути багато, а от пророцтв — не дуже. Але якщо сон, що приснився на понеділок, яскравий і запам’ятовується, його можна спробувати розшифрувати. Можливо, він підкаже вирішення якогось дрібного життєвого завдання, але шукати в ньому глибокого вирішального сенсу не варто.
  •  З понеділка на вівторок також сняться прості, а не пророчі сни.
  • А от з вівторка на середу сновидіння можуть збуватися. Причому досить швидко, протягом двох тижнів. Якщо сон зі знаком плюс, краще докласти максимум зусиль, щоб він втілився в реальність. А якщо негативний, навпаки, варто постаратися зробити так, щоб сновидіння не справдилося. Власне, вівторок — день вибору, коли доводиться вирішувати, хочете ви, щоб сновидіння стало дійсністю, чи ні.
  •  Сни із середи на четвер найчастіше порожні. У цих снах зазвичай немає пророцтв, зате є «дзвіночки», що стосуються вашого характеру, особистих якостей. Спробуйте розгадати, про що сигналізує психіка, — це допоможе попрацювати над собою.
  •  Сни із четверга на п’ятницю — пророчі, як заведено вважати в народі. П’ятниця вважається особливим днем — у Страсну п’ятницю розіп’яли Ісуса Христа. Сновидіння збуваються в термін до трьох років.
  • З п’ятниці на суботу сняться звичайні сни. Розшифровувати їх — лише гаяти час. Але якщо у п’ятницю вам сниться романтичний сюжет, він прямо натякає на стосунки з другою половинкою. Поганий сон «про кохання» не віщує нічого доброго.
  • Сновидіння з суботи на неділю може збутися до обіду. Події, які воно віщує, залежать від настрою сну. Суботній сон слід аналізувати уважніше. Крім того, кажуть, що сон, який наснився в суботу, може передбачити, що чекає на ваших близьких. Часто в суботу сняться страшні сни. Їх не треба боятися, але варто взяти до уваги.

Сновидіння з суботи на неділю може збутися до обіду.

Лія ЛІС.

Читайте також на volyn.com.ua: «Секретар єпархії, якого нібито зловили разом з оголеним хористом, спробував виправдатися».

Реклама Google

Telegram Channel