Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Японець Коічі Кувабара обійняв 10 тисяч українців

Молодий чоловік із Країни сонця, що сходить, на власні очі переконався, що війна в Україні – це не просто новини по телевізору, а реальність.

Фото із сайту bigkyiv.com.ua.

Японець Коічі Кувабара обійняв 10 тисяч українців

Хлопець стояв на Хрещатику у білій футболці і з плакатом, де українською було написано – «Обіймемося заради миру». І вигукував до перехожих (теж українською!): «Привіт! Обіймемося?»

Хтось поглядав на нього, як на дивака, та й біг собі від гріха подалі, а хтось таки підходив і обіймався, розпитував про Японію і дякував за підтримку, розповів журналіст ВВС. А саме за цим хлопець і приїхав – підтримати українців під час російської агресії.

 

Коічі – відеоблогер і вже більше 10 років подорожує Азією, пропонуючи усім безкоштовні обійми заради миру. Він розповідає, що хотів якось допомогти й Україні, але не мав ані грошей на донати для армії, ані достатньої сміливості, аби піти воювати, тож вирішив зробити те, що вміє найкраще, – приїхати до українців з обіймами.

Коічі – відеоблогер і вже більше 10 років подорожує Азією, пропонуючи усім безкоштовні обійми заради миру.

Він побував у багатьох містах нашої країни: Харкові, Одесі, Миколаєві, Запоріжжі… Встиг стати свідком кількох обстрілів і тепер знає, що війна в Україні – це не просто новини по телевізору, а реальність. З кожного міста хлопець вів відеостріми на YouTube і розповідав своїм підписникам у Японії та по всьому світу, що відбувається в Україні.

Василина СМЕТАНА.

Читайте також на volyn.com.ua: «Переможницею «Голосу країни-12» стала Марія Квітка, та волинянин Василь все одно незрівнянний (Відео)».

Реклама Google

Telegram Channel