Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Ковельчанин приревнував дружину – і замовив кілера

Душогуб відвів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Фото із сайту ukr.net.

Ковельчанин приревнував дружину – і замовив кілера

У Луцькому суді заслухали справу моторошного вбивства

Поблизу Ковеля у вересні 2019 року знайшли закопане в хащах тіло чоловіка із простреленою головою. По гарячих слідах поліцейським вдалося встановити ймовірних злочинців. 
З’ясувалося, що «ліквідацію» 46-літнього місцевого жителя замовив ковельчанин Сергій Савчук, який приревнував потерпілого до своєї дружини. Поплічником у цій справі став уродженець Грузії Віталій Гадуа, а виконавцем – його рідний брат Руслан Гадуа, який має бойовий досвід. Відвіз їх на місце злочину ще один грузин – Букія Мамука.

« Зловмисників затримали через кілька днів у селі Струмівка Луцького району.»

Домовившись із жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі, щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, душогуб відвів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Зловмисників затримали через кілька днів у селі Струмівка Луцького району.

За роки судових засідань двох обвинувачених Сергія Савчука та Букію Мамуку відпустили з-під варти під домашній арешт. Інші двоє, Руслан Гадуа та Віталій Гадуа, досі перебувають у сізо.
Нещодавно відбулось чергове слухання цієї справи, на якому прокурор наполягав на продовженні цих запобіжних заходів. Колегія суддів його запит задовольнила.

Сергій ВИШЕНЬКА

Читайте також: «Російський маніяк, що убив понад 80 жінок, проситься на війну в Україну»

Реклама Google

Telegram Channel