Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Поліцейський не збирається здаватися у справі зі сп’янілим прокурором

Правоохоронець Віктор Циплаков прагне справедливості.

Фото із сайту suspilne.media.

Поліцейський не збирається здаватися у справі зі сп’янілим прокурором

Правоохоронець відстоює себе після того, як його засудили через порушення недоторканності житла

Поліцейський із селища Благодатне Віктор Циплаков оскаржив обвинувальний вирок першої інстанції у Волинському апеляційному суді. Його звинувачують у тому, що він незаконно зайшов на приватне обійстя. Це трапилося восени 2020 року, коли патрульний Циплаков із колегою намагалися затримати тогочасного прокурора Володимир-Волинської прокуратури Миколу Троцюка. Той кермував автівкою після вживання алкоголю і на вимогу зупинитися вийшов із машини та заховався на подвір’ї рідні. Тоді Віктор Циплаков подався слідом за ним, хоча, як кажуть у прокуратурі, законних підстав на такі дії не мав.

Віктор Циплаков сказав, що не збирається здаватися і вірить, що Волинський апеляційний суд винесе справедливе рішення.

Торік у листопаді Рожищенський міськрайонний суд призначив Циплакову покарання – два роки позбавлення волі з іспитовим терміном один рік. Однак поліцейський вважає, що він усе робив правильно: «Я діяв в інтересах суспільства, держави нашої, оскільки я зупиняв суспільно небезпечне діяння, яке вчинив колишній керівник місцевої прокуратури». 

Віктор Циплаков сказав, що не збирається здаватися і вірить, що Волинський апеляційний суд винесе справедливе рішення.

Сам експрацівник прокуратури Микола Троцюк не є фігурантом у справі, яку нині розглядають в апеляційному суді. Як розповіла речниця прокуратури Волинської області Наталія Мурахевич, він був звільнений і зараз перебуває в лавах ЗСУ. Позивачами ж є власники будинку, де намагалися затримати прокурора, а він належить тещі й тестю Троцюка. 

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel