Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
«Освітній хаб у Горохові допоможе впливати і на рішення посадовців» (Відео)

Очільник громади Віктор Годик (ліворуч) та керівник проєкту USAID «Говерла» Габріель Абрахам планують і надалі разом працювати над ініціативами, корисними для горохівчан.

Фото Олега Криштофа.

«Освітній хаб у Горохові допоможе впливати і на рішення посадовців» (Відео)

Новий простір для навчання та спілкування з владою вдалося відкрити завдяки співпраці міської ради та проєкту USAID «Говерла»

Недавно створений освітній центр «Горохів Хаб» дасть змогу жителям громади навчатися, працювати, обговорювати важливі питання в комфортних умовах. Заклад забезпечений приміщенням, цифровою технікою та фахівцями. 

Як розповів міський голова Віктор Годик, відкриттю хабу передувало створення Центру професійного розвитку педагогічних працівників міськ­ради, що об’єднав найкращих освітян округи. 

–  Щоб молоді креативні вчителі, які вже мають певні досягнення, працювали ефективніше, ми вирішили створити їм усі необхідні умови в такому освітньому хабі. Реалізувати це вдалося спільно з проєктом USAID «Говерла», – розповів міський голова. Віктор Леонідович також зазначив, що користуватися послугами освітнього центру зможуть усі ініціативні жителі громади. 

Відкриття хабу свідчить про те, що місцева влада в Горохові прислухається до потреб жителів навіть під час війни.

На цьому ж наголошував і керівник «Говерли», громадянин США Габріель Абрахам. Він вважає, що відкриття хабу свідчить про те, що місцева влада в Горохові прислухається до потреб жителів навіть під час війни. 

У новоствореному хабі є все необхідне  для ефективної роботи.
У новоствореному хабі є все необхідне для ефективної роботи.

 – Ця платформа дуже важлива для освіти, але я сподіваюся, що вона слугуватиме й для спілкування мешканців із посадовцями. Її важливо використовувати для ознайомлення горохівчан з ухвалами міської ради та процесом їх формування. Так люди зможуть впливати на рішення посадовців, – заявив пан Абрахам.

Під час відкриття освітнього центру вчитель інформатики Горохівського ліцею №1 ім. І. Франка Валерій Кулай презентував розроблену власноруч освітню платформу «Smart школа». А очільники сусідніх громад підписали угоду про міжмуніципальне співробітництво в сфері освіти. 

Леонід ОЛІЙНИК.

Читайте також на volyn.com.ua: «Світлина школяра з волинського села одна з найкрутіших на міжнародному конкурсі».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel