Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Льотчик луцької бригади поставив «автограф» на ракеті, якою знищив «шахед»

«Вперед до Перемоги разом!».

Фото із сайту armyfm.com.ua.

Льотчик луцької бригади поставив «автограф» на ракеті, якою знищив «шахед»

Її залишки знайшли на Вінниччині ще 14 жовтня. А за два дні до того, 12 жовтня, 29-річний Вадим Ворошилов (позивний Karaya) знищив 5 іранських дронів. Знайдену ракету льотчик випустив по одному з них

У результаті протиповітряного бою уламками від вибуху було пошкоджено літак Вадима, але він відвів свій винищувач від населеного пункту та успішно катапультувався. За це згодом отримав звання Героя України.

– Це точно «твоя»! – схвильовано каже полковник Ігор Снігур, начальник відділу вибухотехнічної служби Головного управління національної поліції у Вінницькій області, показуючи залишки ракети, якою Вадим Ворошилов збив «шахед». Поліцейський не приховує захвату від зустрічі з пілотом.

Хтозна, якими б були наслідки для регіону, якби не ця українська ракета-рятівниця.

Ігор Снігур додає, що здебільшого у них, як у правоохоронців, зберігаються докази російського тероризму. А тут ракета, яка, навпаки, йому протидіяла. Запевняє, що хтозна, якими б були наслідки для регіону, якби не ця українська ракета-рятівниця. Яка вже стала справді унікальним експонатом. Адже на ній ще й з’явився автограф Героя України Вадима Ворошилова. «Вперед до Перемоги разом!» – написав льотчик-винищувач на ракеті прості, але такі важливі слова.

Василь КІТ.

Читайте також: «Волинський Герой: «Якби мені назад ногу, то був би на фронті»«

Реклама Google

Telegram Channel