Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Що цього разу заховали на Волині журналісти (Інтелектуальна вікторина)

Ви зможете розгадати!!!

Фото із сайту Youtube.com.

Що цього разу заховали на Волині журналісти (Інтелектуальна вікторина)

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз).

Пропонуємо і Вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані – не пошкодуєте! Тим паче, що у додатковому турі переможцем стає той, хто найшвидше надішле правильну відповідь. Тобто, Ви маєте шанс перемогти бувалих у бувальцях наших знавців.

У додатковому турі переможцем стає той, хто найшвидше надішле правильну відповідь. Тобто, Ви маєте шанс перемогти бувалих у бувальцях наших знавців.

Для тих, хто постійно бере участь у конкурсі, очко за додатковий тур розмістить Вас вище у турнірній таблиці над конкурентами, якщо кількість балів буде однакова.

«Гранатобуз із секретом-2023» – додатковий тур №2

При вході в західні храми іноді відвідувачів зустрічає особлива листівка. Буває вона розміщена і на дошках оголошень поблизу відомих установ міста. У нас же найчастіше її переносять на «снігові поля із негарбузовим насінням». Словом, яким вона називається, іменують й інший предмет, у складі якого, як правило, є скло, дерево чи різний пластик, вода або... Саме цей матеріал після «або» ми й заховали.

Що знаходить у гранатобузі?

Відповідь треба надіслати ЯКНАЙШВИДШЕ тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина).

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), надсилайте на електронну адресу [email protected] .

Порадьте брати участь у нашому конкурсі Вашим друзям – за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу і сайті volyn.com.ua. 

 

 А також на сайті volyn.com.ua чи на фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза

А за цим посиланням Ви перейдете на завдання туру, над яким зараз у поті мізків роздумують наші читачі, бо ще є час на розгадку: «Інтелектуальна вікторина: «Треба гол, треба два...».

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! А кровопивці путіну – смерть!

Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також на volyn.com.ua: «Волинський воїн на передовій: «Вірю у Смерть, бо я її бачив, коли закривав очі загиблим побратимам...».

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel