Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
10 способів зблизитися

Комусь важливі фізичні дотики, а комусь – словесні освідчення. З’ясуйте це, щоб кожен із вас відчував себе коханим.

Фото із сайту zatyshok.net.ua.

10 способів зблизитися

Бути разом упродовж довгих літ – то велике мистецтво. Але навчитися розуміти й поважати одне одного можна і треба. Зрештою, це не так складно,  якщо захотіти

1. Діліться своїми страхами. Розповідаючи одне одному про те, що вас лякає і тривожить, ви покажете, що кожен із вас – проста людина зі своїми слабкостями. Ви станете ближчими, знатимете, як підтримати одне одного.

2. Дивіться разом на зірки. Прогуляйтеся під нічним небом, поспостерігайте за зорями. Це нагадає вам, наскільки ми, люди, маленькі у Всесвіті, але й допоможе вам цінувати те, що у вас є. 

3. Напишіть одне одному листи. Зберіться з думками і викладіть їх на папері. Подумайте про те, чому ви любите свого партнера, за що його цінуєте, і напишіть йому все це. Уявіть, що це ваша остання розмова, і вам треба встигнути сказати все.

4. Будьте вдячні. Подумайте про те, за що ви можете бути вдячні своєму коханому (коханій). Уміння дякувати допоможе вам зосередитися на хорошому, а це йде будь-яким cтосункам тільки на користь.

Разом готуйте вечерю. Відкладіть телефони і насолоджуйтеся процесом створення страви!

5. Вивчайте мову любові одне одного. Є різні мови кохання. Зрозумійте, що потрібно кожному з вас: може, комусь важливі фізичні дотики, а комусь – словесні освідчення. З’ясуйте це, щоб кожен із вас відчував себе коханим.

6. Разом готуйте вечерю. Відкладіть телефони і насолоджуйтеся процесом створення страви! Смійтеся – це дуже важливо. Будьте терплячими, якщо щось не вдається. Важливий не результат, а процес, бо він вас зближує.

7. Обіймайтеся. У холодний сезон це дуже актуально. Може, ви звикли, що тісні обійми обов’язково приводять до сексу, але навчіться насолоджуватися цим без будь-яких подальших очікувань. Речовини, що виробляються в мозку від фізичних дотиків, послужать вам бонусом.

8. Робіть одне одному масаж. При цьому будьте уважні, щоб не перевести це в інтим. Просто допоможіть одне одному розслабитися після важкого дня. Це відмінний спосіб навчитися взаємодовірі.

9. Разом приймайте душ. Завдяки цьому навчитеся почуватися комфортно роздягненими в повсякденних справах і помітите, наскільки ближчими станете, якщо не підете одразу в ліжко.

10. Тримайтеся за руки. Це просто, але дуже ефективно. Не забувайте триматися за руки, де б ви не були, скільки б років уже не жили разом!

Джерело: zatyshok.net.ua.

Реклама Google

Telegram Channel