Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Хлопчик став батьком у 13 років

Ця сенсаційна світлина з юними батьками облетіла чи не всі провідні ЗМІ світу.

Фото із сайту krapka.media.

Хлопчик став батьком у 13 років

А в свої 23 каже, що не готовий мати сім’ю та... дітей

Хлопчику Альфі Паттену було тільки 13 років, коли його 15-літня подружка Шантель Стіддман завагітніла. Дівчина не наважилась на аборт, адже довідалася про те, що стане матір’ю, занадто пізно...

У 2009 році громадськість дізналася про британських підлітків, які досить рано почали статеве життя, через їхніх батьків, котрі побачили у цьому нагоду добряче заробити. Молоді дідусі та бабусі «зливали» журналістам фото молодої пари за шалені гроші. За інтерв’ю також доводилося платити, як і за зйомки на телебаченні.

У пари народилася красива дівчинка. Проте частина людей почала засуджувати молодих батьків та бабусь/дідусів за те, що сталося з ними. Батьки Шантель заперечили свою провину, бо про її вагітність дізнались тільки після появи животика. До цього дівчина приховувала свій стан...

Він не відходив від своєї доньки, годинами дивився на неї, розмовляв, заколихував, носив на руках та вирішив почати працювати, але його батьки пообіцяли, що будуть забезпечувати його родину.

Альфі розповів, що важко пережив пресинг ЗМІ та суспільства. Адже він зазнав переслідувань, йому ставили незручні питання та провокували. У свої 13 він не знав, що сказати. Проте хлопець вирішив вивчати літературу з виховання дітей. Він не відходив від своєї доньки, годинами дивився на неї, розмовляв, заколихував, носив на руках та вирішив почати працювати, але його батьки пообіцяли, що будуть забезпечувати його родину. Тому Альфі насолоджувався батьківством.

Утім, мати хлопця почала сумніватися, що Альфі – справді біологічний батько дитини. І змусила здати ДНК. Після тесту виявилося, що батько новонародженої – колишній бойфренд Шантель на ім’я Тайлер Байкер, який і запропонував дівчині підставити Альфі.

Після цієї новини Альфі був розбитий і впав у депресію. Юнак не виходив з дому, тому ЗМІ швидко перестали стежити за ним та втратили інтерес. На щастя, через деякий час він подолав психологічні розлади і почав жити повноцінним життям.

Нині Альфі вже 23 роки. З Шантель він розійшовся та мав стосунки з іншими дівчатами, які не народжували від нього. Бо поки що хлопець не готовий мати сім’ю та дітей.

Альфі Паттен у свої 23 навіть не думає ні про сім’ю, ні про те, щоб стати татом.
Альфі Паттен у свої 23 навіть не думає ні про сім’ю, ні про те, щоб стати татом.
Telegram Channel