Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Подолати більшість недуг можна завдяки лікувальним травам

«Силу цілющих трав я випробував і на собі».

Фото з архіву Руслана ДУХОВА.

Подолати більшість недуг можна завдяки лікувальним травам

У попередніх номерах уже були надруковані мої статті про тибетські трави. Надзвичайно приємно, що так багато читачів зателефонували мені, і ми приємно поспілкувалися 

Як і обіцяв, я з радістю підказав, якими травами можна допомогти собі при різних хворобах. Дружнє спілкування, власне, й надихнули мене знову написати в улюблену газету. На цей раз мова про вирощування лікарських рослин, яким я займаюсь уже досить давно.

І цього року природні ліки ростуть на моїх грядках. Частину рослин з Тибету мені привіз товариш, котрий живе і працює у тибетському монастирі Сера. Трави дуже пахучі і гарні, але головне – надзвичайно помічні. У цьому я вже переконався не один раз. Декілька років тому в моєї мами стався інсульт з крововиливом у мозок, і прогнозами лікарі не тішили, адже були втрачені функції мови та руху. Я підібрав, керуючись розумною книгою і порадою товариша, суміш трав, значною мірою тибетських, вирощених власними руками. Три місяці регулярного вживання трав’яних зборів дали хороший результат – мама  успішно відновилася. 

Силу цілющих трав я випробував і на собі. Важко працюючи на землі, набув дві міжхребцеві грижі з відчуттям нестерпного болю при загостренні хвороби. Страждав багато років. Але через онкологію, яку у мене виявили декілька літ тому, ледве не опустилися руки. Тривале перебування у лікарні виявилося практично безрезультатним. Дорогі таблетки теж не покращували стан. Пропозиції дікарів не давали навіть п’ятдесятвідсоткової гарантії. А я ж іще молода людина, стільки справ на мене чекає попереду, і я так люблю поратися на землі… 

Після глибокого аналізу свого життя багато що змінив у ставленні до подій і вирішив вживати тибетські трави. Чотири місяці я наполегливо лікувався і в результаті позбувся своєї серйозної та складної хвороби. У мене минули й болі у спині. З того часу і став глибоко вивчати тибетську медицину. Постійно спілкуюся зі знахарями, котрі живуть у тибетському монастирі Сера. Пізнавши усі тонкощі, можу впевнено стверджувати: подолати більшість недуг можна завдяки лікувальним травам. 

На моєму городі буйно квітнуть рослини, за допомогою яких можна позбутися аденоми, бронхіальної астми, болів у суглобах, онкологічних хвороб, цукрового діабету, проблем ШКТ, гіпертонії, каменів у нирках і жовчному, неврозів, гінекологічних хвороб. Уся моя сім’я забула про ходіння до поліклінік.

Односельці й сусіди раніше дивувалися з мого захоплення рослинами, а тепер і самі зовсім не проти лікування тибетськими травами. Бо дійсно допомагає.

Сподіваюся, що і вам, дорогі читачі, тибетські трави, вирощені на нашій землі, зможуть бути корисними, бо це ефективно і без витрат на дорогі ліки. Телефонуйте – я з радістю відповім на ваші запитання. 

т. 098 335 37 87
Руслан Духов,
с. Мишурин Ріг,
Кам'янський р-н, 
Дніпропетровська обл. 51610.

Читайте також: «Криниця з нітратами: на Волині водою отруїлося немовля».

Реклама Google

Telegram Channel