Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Арестович виїхав за кордон і планує бути «опозиційним політиком у вигнанні»

Після новини про президентство Люсю-Арестовича змальовували навіть в образі Люсі Янукович, яка заявляла про «наколоті апельсини».

Фотожаба із сайту durdom.in.ua.

Арестович виїхав за кордон і планує бути «опозиційним політиком у вигнанні»

Блогер і ексрадник Офісу Президента України Олексій Арестович збирається брати участь у президентських виборах

Як він заявив виданню «Медуза», після закінчення повноважень нинішнього глави держави Володимира Зеленського 31 березня 2024 року має бути проведено голосування. «Будь-яке перенесення президентських виборів будуть вважати узурпацією влади в українському суспільстві – ну або в якійсь його частині», – заявив Арестович. Водночас він планує балотуватися на виборах незалежно від того, коли їх проведуть.

На запитання, чи перебуває він зараз в Україні, Арестович відповів: «Ні, звісно». Ексрадник ОП розповів, що виїхав для участі у низці міжнародних форумів, де він, за його словами, є «головним спікером».

Арестович зазначив, що зараз він перебуває у конфлікті з Офісом Президента і на нього чинять політичний тиск. «Боюся, що, можливо, мені доведеться побути опозиційним політиком у вигнанні і навіть вибори проводити з-за кордону. Усе це легко кваліфікувати як пряме політичне переслідування. Ну що ж, зіграємо в цю гру звідси, з-за кордону», – додав він.

Що ж, «політик у вигнанні» – доволі зручна відмазка, щоб утекти за кордон. Цікаво, скільки прихильників цього проросійського діяча повірять у неї.

 Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel