Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Коли зустрілися, йому було  17 років, а їй – 51!

Коханню всі віки підвладні: доведено Ліндою та Джеєм.

Фото із сайту hochu.ua.

Коли зустрілися, йому було 17 років, а їй – 51!

Історія кохання пари із 34-літньою різницею у віці

Джей і Лінда познайомилися у 2000-му, коли жінка стала вчителем юнака на уроках водіння автомобіля. На той момент Лінда була розлучена і виховувала двох дітей.

Повне взаєморозуміння Лінди та Джея почалося з того моменту, коли вони з’ясували, що люблять одну і ту ж музику, а коли якось під час уроку з водіння в машині заграла відома пісня Елтона Джона, учень і викладачка інстинктивно поцілувалися.

До цього у Джея вже були дівчата, проте він кілька днів після поцілунку намагався прийти в себе, щоб зважитися запросити Лінду на побачення. Жінка сильно переживала через їхні стосунки, адже кавалер був одного віку з її сином. Лінда також виховувала доньку. Діти були шоковані від її нового друга, але змирилися з ситуацією, бо хотіли, щоб їхня мама була щасливою.

Нова пасія Джея виявилася на десять з гаком років старшою за його батьків, які припустили, що цей зв’язок – лише тимчасове захоплення. Але через 8 місяців закохані одружилися, не звертаючи уваги на критику їхніх стосунків знайомими і незнайомими, а також на те, що весілля було призначено на п’ятницю 13-го числа. Сьогодні їм 40 та 74 роки, проте пара стверджує, що почуття не згасли.

Подружжя заснувало власний бізнес – маленьке кафе і пекарню, що розташовані неподалік від їхнього будинку. А всі вихідні проводять разом на фермі. Коли в 2014 році у Джея померла мама, стосунки пари стали ще міцнішими, оскільки Лінда допомогла чоловікові пережити важку втрату.

Хоча закоханим і сьогодні нерідко доводиться чути від перехожих вкрай неприємні коментарі, вони не переймаються негативною думкою людей. Дехто сприймає Лінду за матір Джея. Але вони продовжують любити одне одного, наперекір усім перешкодам.

На початку шлюбу Лінда все ще могла народити малюка, проте Джей не хотів ставати батьком. Він вважає, що є одним із тих чоловіків, хто назавжди залишається дитиною. Натомість він із задоволенням бавиться із сімома онуками своєї дружини.

За словами Джея, він не боїться залишитися один, коли його дружини не стане, бо воліє жити та насолоджуватися сьогоднішнім днем. Він щасливий, що його доросла половинка завжди може вислухати та зрозуміти його почуття.

Попри велику різницю у віці, між героями історії спалахнув пристрасний роман. Багато хто сприймає Лінду за матір Джея.
Попри велику різницю у віці, між героями історії спалахнув пристрасний роман. Багато хто сприймає Лінду за матір Джея. 

Читайте також:  «У Львові 5-річний хлопчик впав у кому після видалення зубів».

Реклама Google

Telegram Channel