Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Тримайся, Міцний Горішку! В улюбленця пубілки страшна невиліковна хвороба

«Тут зібрався рід Вілліса майже увесь...»

Фото з Інстаграм-сторінки Еммі ВІЛЛІС.

Тримайся, Міцний Горішку! В улюбленця пубілки страшна невиліковна хвороба

68-річний Брюс Вілліс, стан якого стрімко гіршає через лобно-скроневу (фронтотемпоральну) деменцію (відому як FTD) – актор уже не може говорити

Дружина всесвітньо відомого голлівудського актора Брюса Вілліса показала їхній День подяки з п’ятьма доньками та ексдружиною Демі Мур

Сімейним знімком поділилася дружина Брюса Еммі у своєму Instagram. На фото присутні усі п’ятеро дочок актора (троє від першого шлюбу і двоє від другого), а також його ексдружина та близька подруга родини, всесвітньо відома акторка Демі Мур.

«Я щаслива і вдячна, що знаю такий вид любові. Бажаю вам усім щасливого Дня подяки», – написала нинішня дружина Вілліса під знімком.

Між Еммі і Брюсом - 23 роки різниці.
Між Еммі і Брюсом - 23 роки різниці.

 А перед тим 45-літня Еммі разом із 61-річною Демі Мур звернулися до прихильників виконавця головної ролі у «Міцному Горішку» та багатьох інших фільмах, повідомили про важку хворобу зірки і про те, що  наразі ліків від FTD не існує, але вони плекають надію, що це зміниться. Вони не сумніваються в тому, що Брюс, якби він зараз мав змогу користуватися своїм голосом, використав би його для того, щоби привернути увагу світу до людей, які борються із цією небезпечною хворобою.

Припускають, що розлад мовлення у Брюса Вілліса викликали травми голови, які він отримував на зйомках.

Читайте також: Коли не до сміху: у близького соратника Зеленського знайшли громадянство росії і бізнес у Криму.

Реклама Google

Telegram Channel