Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

КРОСВОРД «ЕКЗАМЕН»

По горизонталі: 4.Перевірка, іспит з якого-небудь навчального предмета, якого часто бояться студенти й учні. 6.Розділ математики, в якому вивчають дії над величинами незалежно від їхніх числових значень. 9.Заняття у школі, які закінчились у травні. 10.Вигадка, обдурювання, щоб перебільшити свою роль у чомусь. 11.Оцінка успішності й поведінки в навчальних закладах. 13.Наука про письмо, яка досліджує співвідношення між літерами й звуками.

По горизонталі: 4.Перевірка, іспит з якого-небудь навчального предмета, якого часто бояться студенти й учні. 6.Розділ математики, в якому вивчають дії над величинами незалежно від їхніх числових значень. 9.Заняття у школі, які закінчились у травні. 10.Вигадка, обдурювання, щоб перебільшити свою роль у чомусь. 11.Оцінка успішності й поведінки в навчальних закладах. 13.Наука про письмо, яка досліджує співвідношення між літерами й звуками. 14.Перпендикуляр, опущений з центра будь-якого правильного многокутника на будь-яку з його сторін. 15.Зодіакальне сузір’я. 17.Частина ігрової партії у тенісі. 18. Вже не підліток, а... 19.Свідоцтво про закінчення навчального закладу. 22.Той, хто користується абонементом.
По вертикалі: 1.Кулясте несамосвітне тіло, що обертається навколо Сонця по еліптичній орбіті — Земля, Уран, Нептун, Венера... 2.Ін’єкція. Її бояться ще більше за екзамен. 3.Одиниця довжини в Міжнародній системі одиниць. 5.Метальна ручна зброя, поєднання лука й ложа з прикладом. Колись страшна зброя. 6.Твердження певної теорії, що приймається без доведення. 7.Величина, яка ні від чого не залежить, безвідносна. 8.Військове звання або чин вищого командного складу Збройних сил. У пісні його отримує той, хто переживе капрала. 11.Одиниця тиску, тепер цю одиницю називають барія. 12.Косметичний засіб, популярний серед жінок з гострими кігтиками. 16.Склад зброї й військового спорядження. 20.Заборона певних дій, а також назва зниклої телепередачі. 21.Дочка Ярослава Мудрого, стала королевою.
Склав Сергій КИРИЧИК. с. Прилісне Маневицького району.
Telegram Channel