Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Знаєте, що вам віщують зорі на 19–25 лютого?

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Знаєте, що вам віщують зорі на 19–25 лютого?

Тоді читайте наш гороскоп

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Доля кине вам новий виклик. Тільки від вас буде залежати, зможете ви його подолати чи ні. Будьте більш рішучими, тоді у вас все вийде і навіть краще, ніж ви могли б припустити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Тельцям варто подумати про розумну економію. В іншому випадку на вас чекають неприємні сюрпризи, пов’язані з грошима. Можете опинитися в борговій ямі. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Не дозволяйте собі перевтомлюватися – це негативно позначиться на стані нервової системи та імунітеті. Вам категорично заборонене наступного тижня спиртне в середу і п’ятницю. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Ракам варто тримати свої емоції під контролем. Часом ви занадто емоційні, що негативно позначається на ваших відносинах з людьми. Проявіть трохи більше доброти. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Левам потрібно навчитися бути більш оптимістичними. Якщо ви постійно будете бачити все в темних тонах, то ризикуєте потонути в тому болоті, яке собі придумали. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Ваші плани можуть раптово порушитися, проте не варто відразу ж переживати. Все буде на краще, ось побачите. Має статися щось таке, що дуже вас порадує. Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

В особистому житті Терезів можливі сюрпризи. Ви можете закрутити бурхливий роман з колегою або старим знайомим. Ви по-новому подивитеся на людину, з якою давно знайомі. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – субота.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Скорпіонам варто акцентувати увагу на досягненні кар’єрних цілей. Якщо ви правильно розставите пріоритети, то зможете багато чого досягти. Будьте рішучими! Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Стрільцям рекомендується бути більш відкритими до нових ідей. Хтось може зробити вам дуже вигідну пропозицію. Не відмовляйтеся в цю ж секунду – краще подумайте про плюси. Сприятливий день – четвер, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Козерогам варто переглянути свої звички. Більше часу приділяйте спорту, рано прокидайтеся, правильно харчуйтеся. Тоді ваш стан буде хорошим і стабільним. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Водоліям варто провести «очищення». Позбавтеся від мотлоху, який заважає вам вільно жити. Це ж стосується і друзів, з якими ви не відчуваєте себе впевнено. Сприятливий день – четвер, несприятливий – неділя.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Будьте готові до несподіваних можливостей у сфері роботи та професійного зростання – не пропустіть шанс на нові досягнення. Можете зустріти покровителя. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок. 

Читайте також: «Мандрівник у часі» прогнозує 17 лютого найстрашніше в історії людства торнадо і приліт інопланетян.

Реклама Google

Telegram Channel