Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Гороскоп 6 – 12 травня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп 6 – 12 травня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Зі здоров’ям буде все гаразд, якщо не зловживатимете алкоголем, жирною і гострою їжею, а також – солодким. Більше овочів, фруктів і зелені! Обов’язково сходіть до сповіді. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Зверніть увагу на харчування та режим дня. Уникайте переїдання та жирної, гострої і важкої їжі. Фізична активність піде на користь, але не перевантажуйте себе. Сприятливий день – субота, несприятливий – неділя.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Можливі головні болі або мігрень. Пийте більше води та робіть вправи, які розслабляють. Не перевантажуйте себе роботою, більше відпочивайте. Обов’язково сходіть до сповіді. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок

Рак (22 червня – 22 липня)

 

Можете відчувати деякі проблеми з диханням або алергією, тому уникайте пилу, диму і… квітів. Можливі головні болі або мігрень. Відмовтеся цього тижня від алкоголю. Сприятливий день – четвер, несприятливий  – вівторок.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

Левам варто бути готовими до майбутніх змін. Тож сміливо йдіть за покликом свого серця і при цьому стежте за своїм тиском. Взагалі – не ігноруйте сигнали свого тіла. Сприятливий день – неділя, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Будьте уважні до свого здоров’я. Особливо в п’ятницю. Не виключені застуда,  алергія на квіти і пилок, а також – проблеми із тиском. Пийте більше чаю з лимоном та імбиром. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

Зі здоров’ям усе гаразд. В особистому житті якщо зумієте розпізнавати знаки долі, то знайдете правильний шлях та оберете потрібні двері. Сон із четверга на п’ятницю дещо підкаже. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – неділя.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Не забувайте про здорове харчування, особливо не зловживайте жирною їжею та алкоголем – піст же ще не закінчився. Слідкуйте за своїми кістками, зубами та суглобами. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Вам варто уникати необгрунтованих ризиків. Також будьте обережні з гострими предметами та вогнем. Не виключені травми. Особливо будьте пильні за кермом. Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Уважно прислухайтесь до внутрішнього голосу – він не підведе. Час для активних занять спортом або йогою. Фізичні навантаження підуть вам на користь. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – неділя.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Будьте уважні до свого емоційного стану. Не виключені різкі перепади настрою, а також проблеми із тиском. Тому завжди при собі майте відповідні таблетки. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Доля до вас прихильна, тому можна сміливо братися за будь-які справи. Віри в успіх додасть щира щоденна молитва. Слідкуйте за своїми легенями, нирками та лімфою. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

Telegram Channel